Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
Vrijeska, cekate li na terapiju ili dijagnostiku? Ako je ovo prvo, koliko ste cekali dijagnostiku?
Suvag je teško dobiti za logopedsku terapiju jer njima su prioritet djeca koja su gluha i nagluha. Ne znam točno koliko se čeka za logopeda jer mi smo to dobili "poprek" na brzinu jer je dijete imalo dijagnozu zakašnjelog razvoja govora i smetnje sluha (to se sve u međuvremenu riješilo). Čekali smo nekoliko tjedana na dijagnostiku, a onda još toliko na terapiju, ali to nije pravilo (moje dijete je imalo i još ima i neke druge smetnje).

Kolegica kaže da je čekala mjesecima. Najpametnije je otići "na noge" ako ih ne možete dobiti telefonom. Ima Suvag cijelu hrpu vanjskih ambulanti, možda nije isti "rep" za svaku od njih. Mi smo išli na terapiju u Ivanićgradsku, a na dijagnostike vrsta raznih u centralu (Lj. Posavskog).

Stvarno su pretrpani, ali to ovisi i koje je doba godine. Nedavno sam se otišla interesirati kako mogu dijete naručiti na kompletne pretrage (logoped, neurolog, psiholog, fizijatar) pa mi je rekla da će primati narudžbe samo 4. travnja. Osobito je gadno baš to vrijeme kad se obavljaju pregledi za upis u prvi razred oš - tada su gužve nemoguće.

Inače, ima dobrih logopeda i po bolnicama. Sve ovisi u kojem ste dijelu grada.