sajkomum prvotno napisa
bok svima! moj sin ima 5, 5 godina.... prosli mjesec smo krenuli na govorne vjezbe i vrlo smo zadovoljni... L je savladao odmah, tehniku, do automatizacije jos teba vjezbe.... al voli ici... medjutim imamo jedan drugi problem, barem ga ja imam, on ima svoju crtancicu i tamo trenutno stoji LA LA LA u svakom redu na dvije strane i on to mora kada izgovori napisati LA pa opet i tako redom... medjutim on to ne zeli bas... ja mislim da razumijem znacaj toga (povezuje l vizualno u rijeci i izgovara kao preventiva disleksiji, disgrafiji?), al on to NECE sada ja skakucem i "motiviram" al fakat mi to izgleda ono NECE a ja sad motaj pa motaj "ti to hoces samo nisi toga svjestan!" sto nama nije svojstveno (ni Mačkiću Prvom, ni meni).... a onda kad napise koliko toliko onda logopedica uzme gumicu i pazite sad POBRISE to jer nije "od crte do crte" i neka ponovno!!!??? to se tako radi, meni je to prestraaaaasno!!! a gdje je tu tehnika pisanja... sad on nesto pise, prekovolje i cas slovo vuce od dole, cas od gore!?... ja sam u najmanju ruku zbunjena, da ne velim revoltirana (da ne govorim grublje ipak je to strucnjak)
kakova su vasa iskustva?