Pokazuje rezultate 1 do 50 od 241

Tema: Izgovor slova 'R' i 'L'

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

oka, sve ja to znam, mi smo "diplomirali" logopeda i rad doma s djetetom, pišem radi drugih, jer iskreno kad napišeš dovoljno je za početak doma vježbati s djetetom, to zvuči vrlo jednostavno, a ustvari je vrlo komplicirano (meni), ako nemaš adekvatnu pomoč.

Tu sam prije napisala post, da je nama socijalna logopedica dala popis riječi i rekla radite doma, bez uputa. Meni je to izgledalo jasno i jednostavno dok nisam došla doma i probala raditi s djetetom.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    oka, sve ja to znam, mi smo "diplomirali" logopeda i rad doma s djetetom, pišem radi drugih, jer iskreno kad napišeš dovoljno je za početak doma vježbati s djetetom, to zvuči vrlo jednostavno, a ustvari je vrlo komplicirano (meni), ako nemaš adekvatnu pomoč.

Tu sam prije napisala post, da je nama socijalna logopedica dala popis riječi i rekla radite doma, bez uputa. Meni je to izgledalo jasno i jednostavno dok nisam došla doma i probala raditi s djetetom.

Anemona pa ja nisam nigdje napisala da je dovoljno za početak doma raditi sa djetetom daj pogledaj malo bolje:

Ren7 ja na vašem mjestu počela sa terapijom čim prije, a ti što možeš učiniti
    je čim više raditi sa djetetom, crtati, raditi one osmice (voziti aute po njima ) bojati, labirinte možeš
    i sama crtati na papiru ili ploči, imaš čak te pjesmice i riječi koje pomažu dok ih ponavljaju.
    Ne znam što te zasmetalo u mom postu, činjenica da sam sa oboje sve sama rješila i nismo morali logopedu?
    Misliš da smo nešto krivo radili, odnosno da je to nemoguće? Mali govori odlično sve riječi, R odmalena, L je kasnije poslije četvrtog rođendana.
    Ne kužm što ti nije jasno.

Ženi sam savjetovala da čim prije ide logopedu i da ju on uputi, a do onda neka radi ono što ona zna i može:
    crtati, bojati, čim više pisanja i rada sa djetetom.
    Što ovdje ne valja!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •