-
Čitam ovu temu vec par dana i puno hvala Peterlin za linkove. Moram se sad baciti i na njih.
A imam ovakavu dilemu: Mali ima 4 godine (upravo navrsio), i ne moze reci č, š i ž. Umjesto toga govori c, s i z. R isto ne moze reci ali to je jos rano za to. Slovo L kaze i cini mi se da zvuci pravilno samo ipak sam laik a ne logoped pa nemogu tvrditi, ali meni zvuci ok. Ostala slova sva pravilno izgovara.
E sad imam isti problem kao i Diana, jos i sad cucla palac kad se uspavljuje i nemoguce mu ga je maknuti. Sto god kazem, dogovor bilo sta sve moze ali kad dodje noc palac je ustima. kad zaspi ja mu ga izvucem, ali kod uspavljivanja je neizostavan.
Meni se cini, Iako se to ne primjeti bas tko ga ne pozna, da su mu i prednja dva zubica lagano naprijed. Nije to jako, vrlo vrlo malo skoro neprimjetno.
E sad dilema, trebam li konzultirati logopeda ili je rano jos, dali vrtickog psihologa da ga prvo on cuje pa da misljenje ili da bas odmah trazim uputnicu za logopeda, dali je rano, dali da cekam ili je bolje sto prije.
Sta mislite?
hvala svima na misljenjima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma