Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
Pozdrav, dugo se nije tu pisalo.
Gdje se još može preko uputnice naručiti kod logopeda?
Suvag će tek 01.12. otvoriti mogućnost naručivanja.
Svjesna sam dok čekamo termin da odemo privatno.
Rebro prima samo svoje pacijente.
Čini mi se da nam je pedica spomenula Merkur.

Molim preporuke i iskustva, što privatno što prek hzzo-a.
Ja sam primjetila problem kod izgovora L, R i V.
Ima već neko vrijeme da sam primjetila pa sam dala šansu da se popravi do sad. Inače curka i u vrtiću nitko ni mu ni bu a imamo logopeda. Čak mi je rekla da tu gospođu uopće ne pozna niti da im dolazi u skupinu :/

P.S. ima 4 i pol godine
Vrijeme za logopeda ti je taman.

Ja bih se najprije u vrtiću raspitala kakva je situacija kod logopeda. Moji sinovi nisu vrtićku logopedicu ni upoznali. Mlađi nije trebao, a stariji je ušao u Suvagov sustav puno ranije nego bi došao na red kod vrtićkog logopeda. Logopedi u vrtiću se obično bave djecom u predškolskoj ili dvije predškolske godine, tako da možda misle da za tvoje dijete još ima vremena. Probaj pitati ima li šanse da bar pogleda dijete, jer to bi bilo veliko olakšanje (mislim na logistiku) ako logopedsku terapiju može dobiti u okviru vrtića - ne bi morala dijete nikamo voditi. Samo pokucaj na vrata i pitaj - najgore što se može dogoditi je ništa. Sretno!

Ako ne uspiješ u vrtiću, Merkur ima logopeda u okviru ORL ambulante https://www.kb-merkur.hr/merkur-za-p...taljno/logoped. Ne znam kakve su liste čekanja i nemam nikakvo iskustvo, samo sam godinama gledala njihova vrata iz stare ORL ambulante
Mi smo išli u Suvag, isto na uputnicu (ne samo zbog problema izgovora R i L) ali tamo su isto duge liste čekanja, iako imaju hrpu vanjskih ambulanti po domovima zdravlja, njihovi logopedi nisu samo u centrali.