Pokazuje rezultate 1 do 50 od 241

Tema: Izgovor slova 'R' i 'L'

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Super, ovo je prvi put da čujem da se nekome vrtićki logoped tako potrudio da je dijete ispravilo sve glasove.
    Potpisujem. Sara, bit ću direktna - ti si u ZG ili neko malo mjesto koje je event. dovoljno kapacitirano osobljem, ala idila npr. Supetra na Braču ili tako nešto? Moja je imala problem sa S, nije bilo teoretske šanse da se logopedica u NZG njome bavi, sve je bilo ma, bude to, mama itd. Bavila se samo s baš teškim slučajevima, plaćali smo privatno, ispravili u roku možda 1 god.

U ovih 15 god je stanje u ZG vrtićima moglo ić samo na gore... budi realna. Mislim, ono... probaj vrtić, ali APP. Meni je to isto kao i ortodont... ja ne znam ljude koji su tamo išli na državne tretmane i na vrijeme dobili terapiju, a da nekog ne znaju ili da ne rade negdje gdje mogu jako puno izostajat s posla itd. Ono... čula sam za slučajeve, čitala na forumu, ali ih u RL u svom okruženju ljudi koji rade po privatnicima pa i državno ne poznajem - znam virtualno da su forumašice moje generacije išle s djecom u Perkovčevu i bile zadovoljne, ali to su tako rijetke. Mislim, treba pokušati, možda jedna od tisuću budeš baš ti, kao što pjeva Josipa, ali spremaj se i na realniji scenarij privatnika.... ili puštanja vremenu da odradi svoje.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 14.09.2023. at 20:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •