-
Leptirići prije već ti navedem primjer ću ti reći da ti vrtić može poprilične probleme napraviti jer su dijete uputili na obradu a nije se odradilo.
Mogu te prijaviti socijalnoj jel si zanemarila prava djeteta i oglušila se na njihov ukazani problem koji su ti rekli.
Usput mogu reći da je loša komunikacija između stručnog tima i roditelja pa traže pomoć centra za socijalnu skrb.
U ugovoru s vrtićem stoji to sve objašnjeno i ako se ne reagira mogu ti čak otkazati ugovor.
Stoji isto tako da ako stručni tim uvidi da bi djetetu iz xy razloga odgovaralo u drugoj odgojnoj skupini da ga mogu prebaciti.....i tako.
Svašta sam ja saznala od drugim mama sada kad sam se krenula bolje informirati oko logopeda. Prije jednostavno se nismo susretali baš u vrtiću i djeca su tek sad krenula s igraonicama za rođendan pa sam poprilično šokirana što je se nekim obiteljima dogodilo što iz skupine a što iz vrtića.
Napravi si termin negdje pa da imaš za svaki slučaj ako bi te netko pitao.
Oprosti ako je bilo preosobno......isto tako se ispričavam svima, znam da ovo nije tema. Al toliko se mu neke stvari pogodile da sam jednostavno šokirana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma