Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
vrlo šuplja priča ... sigurno je tu bilo još nečega drugog
zasigurno niti jedan vrtić neće opomenuti roditelje što ne dovodi djecu tijekom srpnja ili kolovoza na socijalizaciju u vrtić
tu je moralo biti nešto drugo u pitanju, tako da je ovo teška glupost
Ja ne bi rekla da je šuplja priča. Njima su samo ok i dobri roditelji koji od njih ne traže ništa i koji se ne bune za higijenske potrebštine jer dok nešto pitaš si već pod povećalom jer bi mogao otkriti njihov prljavi veš.
Ooo da, ovo vjerujem da su od ljutine i iz osvete(predpostavljam da su roditelji kontaktirali Gradski, Ministarstvo i ostale institucije)i te kako napravili.

Osobno nisam dobila odgovor u tajništvu za plaćanje logopeda u vrtiću jer eto baš tad nije bilo ravnatelja pa sam ostavila poruku da me pedagog nazove i taj poziv isto čekam već danima.
Poslat ću mail vrtiću pa ću vidjeti dal će odgovoriti.
Ako ne odgovore zvat ću Gradski pa će oni možda znati dati odgovor.
Eto tako to funkcionira u našoj državi.

Pregled smo obavili, reče žena kontrola za godinu dana i da uzima stariju djecu što sam već i znala i sad bi ja nju jel kao trebala poslušati i čekati tu godinu dana.
Tražila ju da broji, da joj kaže koje boje vidi, da nacrta nešto i onda je ponavljala za njom pa je rekla da se umorila da ne može više.
Oko 20 min smo bili. Tako da idemo privatno u svakom slučaju.

P.S. pročitala i ja taj famozni ugovor, očito su za sve vrtiće više manje isti.....od svega se ograđuju. Ma bezveze totalno. I da, dobili smo prije par dana novu obavijest za vrtiće iz Gradskog. Nema više ako dijete ide 5 dana da se plaća 40 posto ukupnog iznosa. Isključivo uz ispričnicu.
Ovo ne vrijedi za lipanj, srpanj i kolovoz.