Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Osjetljive bradavice

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Osjetljive bradavice

kako sve zaboravimo od prve do druge trudnoće!!!! Sad sam 35+4 i od jučer osjetim jako, jako osjetljive , više bih rekla iziritiranost na bradavicama, osobito lijevoj.Cijelu sam ju isprepipala, neosjetim ništa bitnoga unutra, na izgled su iste,ali me oni "prištići" po njoj na dodir strašno iritiraju, čak i na maicu reagiram...da li sam ju iziritirala ili je to sad normalno, jer preko noći su se ti "prištići" ( neznam kako se stručno zovu) povećali i "razmnožili" po bradavicama....možda samo paničarim....help!!!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj ncimpric prvotno napisa Vidi poruku
    ili je to sad normalno, jer preko noći su se ti "prištići" ( neznam kako se stručno zovu) povećali i "razmnožili" po bradavicama....možda samo paničarim....help!!!
    to se i meni dogodilo. to su valjda te male bradavice. i 35+2tt sam .ali sam to skužila ima bar tri tjedna u nazad.i baš me živcira i iritira.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam to sad sve dobrano isprepipala i kada pristisnem kao da vidim točkicu,ali milimetarsku točkicu tekućine???? Kaj je to normalno??

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Trudna sam tek 6+2 i primjetila sam dok se tusiram da mi na bradavicama puca koza. Imam male posjekotine od par mm iz kojih mi curka krv. Jel to stvar elasticnosti koze ili nesto drugo? Je li dobro s necime mazati ili bolje ne?

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Cure, normalno je sve. Pa, rodićete još malo.
    A, @Idnom, imaš pantenol obični ili Bepanten ili tako nešto?

Idnom avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Imam Bepanten, znaci s tim slobodno mazem?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •