Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: rođendaonica u Westgate-u

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno rođendaonica u Westgate-u

pozvani smo na jedan rođendan, a s obzirom da roditelji ne mogu biti prisutni zanima me mišljenje onih koji su već bili tamo.
    Jel to sigurna igraonica? Jel ima puno onih napuhanih čuda po kojima se skače? Navodno postoji neka ograda s koje roditelji mogu gledati klince. Jel pregledno? Jel ima šanse ako sam s dvoje djece da ih s ograde imam oboje na vidiku?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kad smo mi bili, prije par mjeseci, klinci s rodendana nisu isli u igraonu nego su bili u posebnoj prostoriji s 2 animatora, grickalicama, sokovima i tortom. Mi roditelji smo mogli samo gledat vrata za slucaj da koje pobjegne. Klinci su bili vecinom cetverogodisnjaci i nisu bili pretjerano odusevljeni, animatori su ih stalno nosili k nama.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kak misliš gledat vrata ako koji pobjegne??? Kam pobjegne? u igraonicu ili van igraonice? Jučer sam se dopisivala s voditeljicom igraonice i rečeno mi je da su 1 h u posebnoj prostoriji di se jede, pije, igra i to pod budnim okom 2 animatora, a poslije prelaze u igraonicu gdje ih nastavljaju nadgledati ti isti animatori. Žao mi je klince ne pustiti jer se vesele, al opet nije mi jasno kak u tak velikoj igraonici 2 animatora mogu paziti na klince s rođendana.................moji su prvi koji će se rastrčati na dvije različite strane.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mozda se nekaj promjenilo, mi smo bili prije ovog novog "zakona" da ne smiju mladi od 4 i to... Ma nebi stvarno pobjegli, valjda njih dvoje unutra dovoljno nadgleda, al ako bi uspjeli onda bi u igraonu. Te prostorije su ti tamo dolje, preko puta same igraone, ne znam kak da ti objasnim, kad se spustis po stepenicama u igraonu onda su ti odmah s desne strane ta vrata. Vidis ih iz kafica uglavnom.
    Animatori su onak...mene nisu bas impresionirali ali cim su mog trogodisnjaka koji je od sve djece znao samo dvoje a uz to je jos jaaako sramezljiv, uspjeli zadrzat 45 minuta unutra bez mene onda valjda znaju kaj rade.
    Ovi su bili sat i pol, cini mi se, u toj prostoriji a u igraonu smo isli svi skupa, bez animatora. Al kazem, onda su jos roditelji smjeli nadgledat svoju djecu...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a kak ti se inače čini sama igraonica. Jel bi pustila svog malca samog? jel su te sprave opasne po život?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Samog ne! Do barem seste-sedme godine. Nebi rekla da su opasne po zivot ako ih dijete pravilno koristi ali ima jako visokih tobogana, opcenito je cijela igraona jako visoka, tako da definitivno smatram da je opasna ako se dijete ne nadgleda 1 na 1. MM i ja smo oboje buljili u naseg klinca i mogli smo se samo uhvatit za glavu kad se spustio na toboganu koji je puuuno prevelik za njegovu dob i kad je bubnuo glavom. Ali fizicki ga nismo mogli ni stigli sprijecit. Doduse, cula sam da su taj tobogan sad maknuli.
    Eto, znam da te nisam bas umirila al tako je kako je. Mozda ti mozes pokupit svoje dijete nakon zavrsetka u prostoriji ako ne zelis da ide u igraonu bez tebe.
    Posljednje uređivanje od koksy : 22.03.2011. at 14:44

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda ti mozes pokupit svoje dijete nakon zavrsetka u prostoriji ako ne zelis da ide u igraonu bez tebe.
    Koksy hvala na odgovorima

je, to je opcija koju mi je i voditeljica igraonice ponudila, ali što mi vrijedi ta opcija kad se ova moja dva zmaja ne budu dali izvuć. Jooooooooj tak sam neodlučna, žal mi ih ne pustiti, a strah me .

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Znam...Zato je mene uzasno naljutilo kad su odlucili da roditelji ne smiju biti s klincima. Tesko ce ti biti klincima reci da ne smiju ici...ja mozda nebi ni otisla na taj rodendan ako nije bas jako vazan. Al to sam ja...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •