Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: vinogradska pedijatrija

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno vinogradska pedijatrija

Bok svima,ja se iskreno nadam da ce se pronaci jos koja mama ili tata da podijeli svoje nezadovojstvo sa mnom vezano za doktore ili sestre u vinogradskoj pedijatriji. Ja imam curicu od 4 mjeseca koja je prije 2 tjedna zavrsila na pedijatriji radi gubitka na kilazi zbog nekakve alergije. Osim sto su joj napamet uspostavili dijagnozu jos su jako ne ljubazni prave ljude budalama. Molim samo ako neko ima bilo kakvo lose iskustvo kod njih da mi javi jer tome se jednom mora stati u kraj.Nasa djeca nisu pokusni kunici

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dobro došli na Forum.
    Žao mi je zbog vašeg lošeg iskustava, sigurna sam da nije jednostvano biti hospitaliziran sa tako malom bebom.
    Ono što ja odbijam povjerovati i što mi se nikako ne sviđa u vašem postu je činjenica da ste napisali da se osoblje bolničkog odjela ponaša prema djeci kao da su pokusni kunići, u svakom slučaju mislim da postoji protokol koji moraju slijediti kod sumnje na određenu dijagnozu, sviđalo se to nama ili ne. Isto tako ne mislim da bi bilo koji liječnik podvrgao dijete bilo kakvim testovima u lošoj namjeri.
    Nadam se ova tema moći krenuti u nekom pozitivnom smjeru poboljšanja uvjeta na bolničkom odjelu.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zagorje28- nadam se da ćeš ostati s nama. Ima nas koji smo bili u Vinogradskoj, neki sa lijepim, neki sa ružnim uspomenama. Sada ne mogu pisati ( nemam vremena ) no javit ću ti se uskoro na pp.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I ja imam loša iskustva, zavrsili u dnevnoj bolnici zbog jakog urinoinfekta, nakon 4 dana beskrajnih cjelodnevnih pretraga od kojih na vecini ja nisam smjela biti uz cetveromjesecnog sina, postavili su potpuno krivu i netocnu dijagnozu. Tek smo privatno rijesili problem. Ne mogu reci da su bili bezobrazni ali ni ljubazni, nisu bas imali stpljenja za moja pitanja niti su mi objasnjavali sta mi rade djetetu. Tako da je to bio prvi i zadnji problem koji sam kod njih rjesavala...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Tako da je to bio prvi i zadnji problem koji sam kod njih rjesavala...

ali koksy stvar je u tome da ne možemo mjenati bolnicu kad god se netko pokaže nestručnim ili bezobraznim, bolnice moraju mjenjati ili bolje educirati takvo osoblje. Zašto bih u krajnjem slučaju ja morala ići u bolnicu koja mi je 20 km dalje jer u ovoj netko ne zna svoj posao ili ne zna na ljubazan način nešto objasniti..........neka taj doktor ide u tu drugu bolnicu.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa Vidi poruku
    ali koksy stvar je u tome da ne možemo mjenati bolnicu kad god se netko pokaže nestručnim ili bezobraznim, bolnice moraju mjenjati ili bolje educirati takvo osoblje. Zašto bih u krajnjem slučaju ja morala ići u bolnicu koja mi je 20 km dalje jer u ovoj netko ne zna svoj posao ili ne zna na ljubazan način nešto objasniti..........neka taj doktor ide u tu drugu bolnicu.
    slažem se draga s tobom

mi smo bili isto u dnevnoj bolnici i bilo je sve ok,nemam nikakvih prigovora

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja se ne slazem, zasto bi los doktor isao u drugu bolnicu? Nek dobije otkaz, kao sto ga dobije losa frizerka, losa cistacica...
    Doktore ne mozemo mjenjati i zato cu rade otic 20 km dalje pa biti zadovoljna nego da netko isprobava svasta nesto na mom djetetu. I s ginekologijom u Vinogradskoj imam uzasna iskustva, takav pregled ni crknuta stoka ne dobije valjda, i zato idem rade na SD iako tamo ne spadam pa dobijem prodike zbog toga. Ali barem su se uvijek ljudski odnosili i prema meni i prema mom djetetu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo bili na pedijatriji u Vinogradskj 5 daa u apartmanu (na teret HZZO) i na hitnoj pedijatriji dva puta i nemam zxamjerki, stvarno ok iskustvo.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se ne slazem, zasto bi los doktor isao u drugu bolnicu? Nek dobije otkaz, kao sto ga dobije losa frizerka, losa cistacica...
    Doktore ne mozemo mjenjati i zato cu rade otic 20 km dalje pa biti zadovoljna nego da netko isprobava svasta nesto na mom djetetu. I s ginekologijom u Vinogradskoj imam uzasna iskustva, takav pregled ni crknuta stoka ne dobije valjda, i zato idem rade na SD iako tamo ne spadam pa dobijem prodike zbog toga. Ali barem su se uvijek ljudski odnosili i prema meni i prema mom djetetu.
    s boldanim se itekako slažem, no kad je skoro pa nemoguće dokazati da su pogriješili. Po njihovom se s*anja dese uvijek kad od njih odeš.
    Prošle godine mi je jedna doktorica rekla da promjenim bolnicu jer sam kod njene kolegice nekoliko mjeseci prije odbila hospitalizaciju ( duga priča..............čak bi bila bolja za ovu temu ), sada ovako pisano glupo zvuči pa neću u detalje, uglavnom zašto bih ja promjenila bolnicu, a ne npr. ona???

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

vidim da se zagorje28 više ne javlja , ali ukoliko ipak odluči svratiti:
    problemi nastali kod doktora se ne rješavaju pozivanjem drugih roditelja već direktnom pritužbom i to nekim redom: šefu pedijatrije, ravnatelju , komori, ministarstvu.
    Zagorje28- predlažem ti da sa svoj problem u pismenom obliku dostaviš šefici pedijatrije, vjerujem da ćeš biti zadovoljna njenom reakcijom.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo nekoliko puta bili na hitnoj, nemam zamjerki, posebno ne na odnos prema djetetu - uvijek su bili izuzetno ljubazni, brzi, pazljivi...kada smo dosli sa malom bebom svaki put su nas odmah maknuli iz cekaonice u posebnu sobu da nam bude komotnije i da beba nesto ne pokupi.

Inace su skloni napraviti hrpu pretraga za svaki slucaj, igraju na sigurno. Mogu reci da su svaki put bili stvarno temeljiti.

Hitnu na Zaraznoj ne volim, jer nisu bas ljubazni, doktori su cesto zivcani i drski,a i cekaonica im je skucena, samo se pitam sta cemo jos pokupiti od drugih.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nije bas primjereno generalizirati, jer svugdje ima raznih osoba pa sad na kog naletis... Ja općeniti mrziiiiiim hitne službe po bolnicama
    i uvijek imam osjecaj da osoblje iz hitnih sluzbi mrzi svakog tko dodje. No, naravno tu i tamo se covjek ugodno iznenadi!

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj zabrinuta prvotno napisa Vidi poruku
    Nije bas primjereno generalizirati, jer svugdje ima raznih osoba pa sad na kog naletis... Ja općeniti mrziiiiiim hitne službe po bolnicama
    i uvijek imam osjecaj da osoblje iz hitnih sluzbi mrzi svakog tko dodje. No, naravno tu i tamo se covjek ugodno iznenadi!
    Ne mrze svakog tko dođe, ali zna im biti dosta svega jer jaako puno ljudi dolazi bezveze, a svakoga treba obraditi... Onda se još ti koji ustvari nisu hitni pobune ako dijete koje je loše i bolesnije od njihovoga uzmete preko reda

To zbilja nije u redu jer ipak su medicinski djelatnici educirani i kvalificirani za procjenu i trijažu.

A da ne spominjem izrazito nizak stupanj zdravstvene prosvijećenosti u Hrvata... Uhh...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj priscila prvotno napisa Vidi poruku
    Ne mrze svakog tko dođe, ali zna im biti dosta svega jer jaako puno ljudi dolazi bezveze, a svakoga treba obraditi...
    eto vidiš ja imam skroz drugačije iskustvo, konkretno se radi o zaraznoj.
    nismo došli na red čak ni kada smo trebali, a bili smo bolesniji od hrpe padobranaca koji slete niotkuda. prije nego su mi dijete ostavili u bolnici sa sumnjom na meningokok, 4 sata smo jaaaaako bolesni čamili u čekaonici da bi doktorica taman kad smo mi trebali doći na red, izašla iz ambulante i primila stariji bračni par sa njenom slikom od pluća i razgovorom o njenoj bolesti :/ razumijem ja sve, ali što je previše, previše je.
    no ipak biram zaraznu jer mogu ostati s djetetom ako treba.

u vinogradskoj na hitnoj pedijatriji smo bili jednom i stvarno su bili super i doktorica i sestre.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •