Ja te razumijem, ali ti onda nisi katolik, jer onaj čovjek koji je određene vrste vjeroispovjesti mora podržati svoju Crkvu, jer kao vjernik moraš vjerovati da ono što ona čini je ispravno! Meni je to isto glupo, jer ne može netko biti 100% ispravan, ali isto tako popis stanovništva utvrđuje koliki se broj ljudi osjeća katolicima, ateistima, protestantima, muslimanima, židovima, a ne je li podržavaju ono što njihova Crkva i vrh svećenstva radi dobro ili krivo, ili jesmo li mi osobno dobri vjernici ili samo onak za blagdane-to je osobna svačija stvar kako živi svoju vjeru...ali kako ti kažeš laž bi bila opredjeliti se kao netko drugi ako se osjećaš u tvom slučaju katolkinjom, isto kao što je laž ne opredjeliti se. Po meni popis stanovništva nije potpora Crkvi ili pobuna protiv nje, i nije kako je rekla prima referendum!
Eto ja svima želim da se na ovom popisu stanovništva izjasne onako kako se osjećaju a ne u koristi ili kontra neke religije, Crkve,Sinagoge ili kontra ateista agnostika itd. ovo nije referendum- već stavljanje na papir onog što ste i kako pokušavate na svoj način živjeti ono što jeste!