Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Roda na Android mobitelu

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Roda na Android mobitelu

Imam pitanje vezano uz izgled i funkcioniranje Roda foruma na Android mobitelu.U par navrata mi je forum izgledao potpuno identično ovom "klasičnom" na komjuteru, a u nazad par dana je malo drukčiji.U principu teme i podteme nisu u "kučicama" nego su samo izlistane i jedne od drugih odvojene različitnom bojom mislim.No uglavnom, moje pitanje tj problem je taj da kad otvorim neku temu koja ima više od 1 stranice, nemogu nikako listati te stranice jer nemam nigdje nikakv "brojčanik" niti išta gdi bi mogla ić na slijedeću.Pa sad...nadam se da ste uspjeli skužit moje pitanje...i problem.

Administrator admin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

upravo sam provjerio na mom Andoroidu i za npr. temu http://forum.roda.hr/threads/54806-k...8Dice-i-dudice koja ima 3 stranice mi se na Androidu pokaže na vrhu i na dnu paginacija. Na dnu iznad "Odgovori na temu" buttona. Jel možeš napisat točno s kojom temom imaš problem?

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo,za sad opet sve u redu.ma nije bila stvar odredjene teme.na svima je bilo tako.a mobitel je sony ericsson xperia x10.neznam...al sad je sve ok.hvala na odgovoru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •