-
To postaje nepodnošljivo
Ima par godina pojavio mi se nekakav osip koji jako svrbi i to po licu i vratu,te iza uha.Bila sam kod dermatologa i niko nezna od čega je daju mi puste kreme koje privremeno pomognu te nakon nekog vremena sve se vraća na početak.To me jako deprimira jednostavno ni svoju dugu kosu ne mogu više podnjeti.Uvijek je vežem.
Da li neko zna za neku kremu dosta sam toga i probala ali volim primati i savjete od drugih koja bi mi pomogla.
Hvala
-
Osoblje foruma
Ema ima uzasno svrbljive osipe kao reakciju na neke aditive u hrani i deterdzente. Svrbi je toliko da se iscese do krvi doslovno.
Zadnje sto smo probale i jako, jako sam zadovoljna je krema A-DERMA Dermalibour. Na bazi zobi i cinka je i nama je donjela trenutno olaksanje problema.
Mislim da ne postoji cudotvorna krema koja ce ti sprijeciti pojavljivanje ospia ikada, osim ako ne pronadjes uzrok.
-
Znam da neke bolesti imunološkog sustava počinju osipom(flekama) na vratu i licu, a doktori ne prepoznaju. Imao mi šogor par godina osip i potrošio novac na razne kreme, a bila bolest imuno sustava. Nadam se da nije kod tebe,ali možeš provjeriti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma