Stranica 5 od 12 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 568

Tema: Da li ćete kupovati u H&M na Cvjetnom?

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi imamo brdo hm-ove robice i kupujemo je klincima vec 10-tak godina. I rijetko koja stvar se nije pokazala kvalitetnom ili dugotrajnom. Cak i tamne stvari decki bez problema nose jedni od drugih.

Ja nemam namjeru ici na otvorenje ili pak dana kasnije. Jednostavno zato sto mi nije uz put, a mrzim i samu pomisao da trebam ici u grad. Ne samo sada, vec neko duze vrijeme.
    Ali cu zato u Arenu sigurno otici, ne na otvorenje, vec koji dan poslije.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo, ako nekog zanima, upravo mi je stiglo na mail:

Pravo na grad i Zelena akcija pozivaju na prosvjed povodom otvorenja centra "Cvjetni" i rampe u Varšavskoj. Prosvjed će početi u četvrtak 7. travnja u 11 h u Varšavskoj ulici.

Nakon pet godina silovanja procedura i niza nezakonitosti te unatoč 55.000 potpisa i masovnih prosvjeda građana, otvara se centar "Cvjetni" Hoto grupe s ulaznom rampom za privatnu garažu u pješačkoj zoni u Varšavskoj ulici. Krinka za izglasavanje javnog interesa koji je bio nužan za realizaciju projekta "Cvjetni" bile su dvije javne dvorane i prolaz kroz blok do Gundulićeve, no čak se ni to nije ispunilo. Cijeli Zagreb je obmanut jer nema obećanog prolaza kroz blok do Gundulićeve, a javne dvorane Hoto grupa iznajmljuje za komercijalne sadržaje.

Izađimo na prosvjed i pokažimo da se i dalje protivimo devastaciji javnog prostora, otimanju pješačke zone te pogodovanjima i nezakonitostima! Izborimo se da se zaključci Skupštine Grada Zagreba iz veljače 2010. godine (zabrana izgradnje garaža i rampi u centru grada te smanjenje izgrađenosti blokova) ugrade u nadolazeće izmjene GUP-a kako se u Gradu Zagrebu više ne bi mogao ponoviti slučaj poput Cvjetnog i Varšavske!

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sanja, hvala !

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema na čemu!

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ne planiram kupovati tamo. Uvijek ću radije otići u neki drugi centar jer na ovaj imam izrazito negativnu emotivnu reakciju. Nije to neki planski bojkot, možda i odem ako mi bude nešto užasno bitno, ali ne sviđa mi se, ne sviđa mi se, ne sviđa mi se. Horvatinčić mi je ljiga nad ljigama.

(isto tako otkad sam pročitala No logo prije 10-ak godina jednostavno ne mogu smisliti nike i teško mogu zamisliti da ikad išta tamo kupim. ne kažem da nema i gorih firmi, i prljavijih projekata, al evo, ovi su mi se upekli u svijest.)

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kao i uvijek kriterij za kupovinu su mi pod br. 1 cijene. Ne ulazim u trgovine robom koju si ne mogu priuštiti, a pod br. 2 je da mi se roba sviđa i to je sve.
    Ako mi je trgovina još i blizu, kud ćeš bolje.
    Prosvjedima se ne zamaram jer nemam toliko viška slobodnog vremena i ne trebaju mi da bih se bolje osjećala jer sam dio nekog projekta ili grupe.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

da, ovi što prosvjeduju su luzeri s viškom slobodnog vremena i kojima fali osjećaj identiteta

ni ja ne idem na prosvjed jer radim u to vrijeme, ali ne pada mi na pamet omalovažavati aktivnije od sebe.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    da, ovi što prosvjeduju su luzeri s viškom slobodnog vremena i kojima fali osjećaj identiteta

ni ja ne idem na prosvjed jer radim u to vrijeme, ali ne pada mi na pamet omalovažavati aktivnije od sebe.
    Potpis.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.business.hr/hr/Naslovnica...3-dolara-place

hocemo li i dalje svi stvarno kupovati u h&m i nakon ovoga?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Napokon su i oni počeli prosvjedovati! Moram priznati da mi je to stvarno drago. Strašno je što su ikad morali početi raditi za tako male novce.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku

Hoćemo li kupovati i Benetton,kad znamo da ga šiju žene u Osijeku za mizeriju od tekstilne plaće?

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    Kao i uvijek kriterij za kupovinu su mi pod br. 1 cijene. Ne ulazim u trgovine robom koju si ne mogu priuštiti, a pod br. 2 je da mi se roba sviđa i to je sve.
    Ako mi je trgovina još i blizu, kud ćeš bolje.
    Prosvjedima se ne zamaram jer nemam toliko viška slobodnog vremena i ne trebaju mi da bih se bolje osjećala jer sam dio nekog projekta ili grupe.
    tako i ove iz RODE, a tek ove iz autonomne kuće, dokone kućanice i bogatašice s previše slobodnog vremena. Sram ih bilo.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kupovat ću gdje si mogu priuštiti. Ako je to nešto dobrog omjera cijena i kvaliteta bit će i H&M na cvjetnom. Izvjesnije je da će biti Arena Centar kad smo u Zg. A vjerojatno će ostati Kopar Ljubljana i Trst.
    Ne mislim da je bojkot trgovina način za kažnjavanje lošeg projekta u konkretnom primjeru, a ovo citirano...??? Nikako se ne bih mogla složiti. Za mnoge se je stvari prosvjedovalo ponekad na opću dobrobit u kojoj sam možda mjenjanjem nekih pravilnika i zakona i ja profitirala, a da to mogu zahvaliti onima KOJI SU IMALI VREMENA KAD JA NISAM. Svaka čast onome koga nije strah leći ispred marice da bi nešto promjenio u ovoj tužnoj državi.
    Makar kad bi mi netko dobro argumentirao i objasnio i uvjerio me u štetnost kupovanja u trgovinama na cvjetnom, možda tko zna...bih recimo odustala.
    Posljednje uređivanje od nenaa : 07.04.2011. at 10:30

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa da, najbolje je da svi prestanu kupovati, da H&M propadne, pa da ovi jadni ljudi ostanu i bez te bijedne plaće.
    Možda bi bilo bolje prosvedovati pred H&M ne protiv kupovanja, nego protiv njihovog izrabljivanja radnika i natjerati ih da im povećaju plaću.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj nevažno prvotno napisa Vidi poruku

Uopće se ne obraćam tebi stray, nego se osvrćem na temu linka. Sve su društvene djelatnosti toliko zatrovane nepravdom i profitnim kriminalom, da bi ako tako gledamo bilo najbolje da samo pješačimo, da ne radimo nigdje, da pletemo i šijemo, okopavamo vrt. Ne peremo se, zakopavamo otpad iza kuće, ako je uopće uredu da ga proizvodimo. Da se grijemo na svoj sušeni izmet. Jednostavno je potrebno po meni u životu biti umjeren i normalan. Kad bi svi bili takvi polako bi se uspostavila ravnoteža.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, najbolje je da svi prestanu kupovati, da H&M propadne, pa da ovi jadni ljudi ostanu i bez te bijedne plaće.
    Možda bi bilo bolje prosvedovati pred H&M ne protiv kupovanja, nego protiv njihovog izrabljivanja radnika i natjerati ih da im povećaju plaću.
    e da, takve se polemike vode i oko iskoristavanje djece od 3-4 godine koji vec rade

valjda svakom svijest treba odrediti sto i kako

u mojoj ogranicenoj tikvi uz krscanstvo ide i suosjecanje prema drugima (i ljudim a i zivotinjama)

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Prošetala sam Cvjetnim, moram priznati da su mi prosvjednici bili puno dojmljiviji od rulje koja je narhlila u h&m. Angažirali su bubnjare, podsjetilo me na neke druge prosvjede

Ali i dalje smatram da ništa neću postići bojkotom tog dućana, tako da ću sigurno ući u njega kad malo splasne navala.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

angie, svatko kako mu nalaže savjest. ja recimo razdvajam papir i staklo od ostalog smeća, mada znam da većina ljudi tako radi. treba početi od sebe.

meni, doduše, želudac ne dopušta da uđem u hoto hram lopovluka. nije to s nekom namjerom, nego samu sebe štitim od gađenja koje osjećam.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moram priznati da su prosvjednici jako duhoviti. na žalost pratim samo preko portala, ali ću proći onuda na povratku s posla

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Joe prvotno napisa Vidi poruku
    meni, doduše, želudac ne dopušta da uđem u hoto hram lopovluka. nije to s nekom namjerom, nego samu sebe štitim od gađenja koje osjećam.
    potpis.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pernar je jedan od vođa i tamo.

Nemam potrebu nametati mišljenje, ali uvjerena sam da sve strane i s ove i one strane barikada imaju svoje interese. Jako rijetko vjerujem u djelovanje iz principa a da nije iz običnog fanatizma ili uzrokovano ovime gore šta sam već napisala ako ne i ponekad iz nekog dubljeg poremećaja (Pernar)
    U svakom slučaju, ako imaš uvjerenja, nemoj kupovati tamo, nemoj prolaziti tom ulicom, ali pusti druge da žive i ne ugrožavaj mene niti bilo kojeg drugog čovjeka koji će tamo otići kupiti gaće.
    Ne poštujem mišljenje kako nećemo kupovati tamo jer eto izrabljuju djecu u Bangladešu. Ta djeca u Bangladešu od tvog prosvjeda neće imati ništa, čak možda i suprotno, bolje uplati na neki humanitarni račun 50 eura za tu djecu nego što se prosvjeduješ ispred kompa ili na ulici.
    Ne bi tako pričali da vam guze nisu na toplom i da vam je egzistencija upitna, uvjerena sam. Bili bi sretni da je netko vaš sad tamo dobio posao pa da napokon može vraćati kredit.
    Primjer samo.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A što se tiče lopovluka mene zanimaju kriteriji po kojima je nešto lopovluk protiv kojeg se prosvjeduje, a koji onog preko kojeg se zatvaraju oči.
    Mogla bih nabrajati unedogled ove druge.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da objasnim svoje nekupovanje u SC Cvjetni - ja se pravim da on ne postoji, ne želim ga vidjet, a kamoli ući unutra.
    bez obzira na to šta tamo ima i koji dućani su se otvorili, ne slažem se s tim projektom.
    rekla sam da tamo ne ulazim dok još nije ni počela gradnja. pa me malo pogodilo kad sam čula da se otvara h&m, ali ne mogu unutra i gotovo.
    eto.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    da objasnim svoje nekupovanje u SC Cvjetni - ja se pravim da on ne postoji, ne želim ga vidjet, a kamoli ući unutra.
    bez obzira na to šta tamo ima i koji dućani su se otvorili, ne slažem se s tim projektom.
    rekla sam da tamo ne ulazim dok još nije ni počela gradnja. pa me malo pogodilo kad sam čula da se otvara h&m, ali ne mogu unutra i gotovo.
    eto.
    Meni je ovo super pošten odgovor. Da bi čovjek riječ rekao sve dok ne počneš braniti meni i drugima da tamo idem, da mi ne dopuštaš da uđem ili mi pošto poto hoćeš nametnuti svoj stav.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja svoj stav ne namećem ni svojoj djeci, pa di ću onda nepoznatim ljudima.
    samo mi je malo tužno kad skužim da malo ljudi dijeli moj stav, a šta se može. valjda imam radikalne stavove.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam išla prosvjedovat prvih dana kad je sve tek počelo, onda sam iz prve ruke saznala razne pojedinosti o organizaciji prosvjeda i odustala.

Ako budu prosvjedovali i kad mi mali navrši 6 mjeseci i spadnem na onu siću od hzzo-a, a prosvjednicima i dalje budu plaćali onih 150 kunića - ići ću

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja svoj stav ne namećem ni svojoj djeci, pa di ću onda nepoznatim ljudima.
    samo mi je malo tužno kad skužim da malo ljudi dijeli moj stav, a šta se može. valjda imam radikalne stavove.
    x

mama od formata, jedini koji tebi ili bilo kome mogu priječiti ulaz u hm su tvoji istomišljenici koji stvaraju gužvu.

a pernar ti je super argument

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Kad već danima radimo toliku reklamu centru u H&M-u,mene zanima jel netko bio i jel taj H&M čemu?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nemam potrebu nametati mišljenje, ali uvjerena sam da sve strane i s ove i one strane barikada imaju svoje interese. Jako rijetko vjerujem u djelovanje iz principa a da nije iz običnog fanatizma ili uzrokovano ovime gore šta sam već napisala ako ne i ponekad iz nekog dubljeg poremećaja (Pernar)
    U svakom slučaju, ako imaš uvjerenja, nemoj kupovati tamo, nemoj prolaziti tom ulicom, ali pusti druge da žive i ne ugrožavaj mene niti bilo kojeg drugog čovjeka koji će tamo otići kupiti gaće.
    Ne poštujem mišljenje kako nećemo kupovati tamo jer eto izrabljuju djecu u Bangladešu. Ta djeca u Bangladešu od tvog prosvjeda neće imati ništa, čak možda i suprotno, bolje uplati na neki humanitarni račun 50 eura za tu djecu nego što se prosvjeduješ ispred kompa ili na ulici.
    Ne bi tako pričali da vam guze nisu na toplom i da vam je egzistencija upitna, uvjerena sam. Bili bi sretni da je netko vaš sad tamo dobio posao pa da napokon može vraćati kredit.
    Primjer samo.
    Apsolutno se slažem!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

vas dvije baš široko gledate sliku, nema šta
    da oni nisu uzeli naše pare da naprave prilaz i ino, nego su ih preusmjerili u štatijaznam-industriju, a? da zaposle te obitelji na normalnim radnim mjestima, a ne da obogaćuju razne likove?
    da nema korupcije i krađa, nego da se potiče proizvodnja? ŠTa bi bilo?

da se ne potiče otvaranje šoping centara, jer-ajmo upotrijebit jednostavnu matematiku?-jel se kupovna moć povećala-moš mislit, a?!
    jel se onda mora koji dućan zatvorit da se otvori novi-mora-npr drugi centri koji propadaju?!
    I, kad se zatvori jedan, a otvori drugi, koliko je ono zaposlenih više!?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni je ova rasprava ovdje tak jadna postala!
    Svatko radi kako hoće! Ali ako ne želiš nešto negdje kupovati ili negdje ulaziti, to je tvoja stvar, ne mora se zbog toga sve pretvoriti u cirkus.
    Sramota na šta je ono ličilo!
    Posljednje uređivanje od ana.m : 07.04.2011. at 19:22

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Primjer samo.

Ovo je totalno bezveze. Sad zato što nam je guza na toplom (tebi je pretpostavljam na hladnom, te tipkaš pothlađena iz vlažnog podruma susjećajući s radnicima iz cvjetnog) ne bismo smjeli govoriti protiv ovakvog lopovluka. Ni slučajno se ne bi trebao dići glas kada cijeli narod ispadne budalama, treba se samo šutke zaobilaziti i mrmljati u bradu.
    Samo je pitanje dokle??

Baš mi je milo da je ispao cirkus te se nadam da se Horvatinčić bar malo znojio.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Svatko radi kako hoće! Ali ako ne želiš nešto negdje kupovati ili negdje ulaziti, to je tvoja stvar, ne mora se zbog toga sve pretvoriti u cirkus.
    Mene je sramota hrvata, koji po jedan sat čekaju u redu da uđu u H&M.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    sramota je kakav smo mi narod. kupit krpe je najvažniji događaj zadnjih mjesec dana.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa rasprava k'o rasprava, jedni pricaju jedno, drugi drugo. Ili se uopce ne bi trebalo raspravljati?

Sto se ovoga tice, moram naglasiti da sam apsolutno protiv izrabljivanja malodobne djece u svrhu rada, ali inace... sve je to relativno.

Bojkotira li netko Konzum zato sto ovdje u Americi teta u Walmartu zaradjuje preko nekoliko puta vise novca za isti posao?

Evo i ja radim istu stvar koju sam radila u Zagrebu neposredno prije preseljenja. Za trostruku cifru.

Istina da neke stvari treba ispravljati, ali uvijek ce postojati zakon ponude (a i potrosnje).

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nisam rekla koje je točno sramota!

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

eto.
    x

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

evo ja sam danas bila u Hm-u...u redu čekala ravno 15 min, u dućanu gužva, mislim ništa veća nego kad sam išla u Graz ili Sloveniju, meni ja bilo ok, nakupovala stvari za malo novaca..sve u svemu...jako mi je drago da je konačno došao

prosvjednike neću niti spominjati

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam išla prosvjedovat prvih dana kad je sve tek počelo, onda sam iz prve ruke saznala razne pojedinosti o organizaciji prosvjeda i odustala.

Ako budu prosvjedovali i kad mi mali navrši 6 mjeseci i spadnem na onu siću od hzzo-a, a prosvjednicima i dalje budu plaćali onih 150 kunića - ići ću
    kome se to trebam javiti za tih 150 kn? nisam nikad ni žvaku dobila na nikakvom prosvjedu frend je jedino dobio suzavac u oči jednom, al sumnjam da je vrijednost tog suzavca bila 150 kn.

inače, ja tam ne idem. cvjetni mi je postao toliko oduran, em od terase em od onog stakla koje mi dođe ko žirafa na prosječnoj slavonskoj farmi em od cijele pozadine. pernar je budala, ne treba mi nekakav čoban koji će me voditi na prosvjed, nisam ovca.

bojkoti, inače, u manje inertnim bitnodajemojojguzicidobro sredinama sasvim dobro funkcioniraju. bds movement npr... no ne zavaravam se, u hrvatskoj to nikad neće biti slučaj.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku

a to je tipično i ekskluzivno samo hrvatsko ponašanje. nigdje u svijetu ljudi ne stoje u redu ili kampiraju preko noći da kupe npr. iphon i nigdje u svijetu ljudi ne nahrle u trgovinu ko stampedo

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

fakat!

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Bojkotira li netko Konzum zato sto ovdje u Americi teta u Walmartu zaradjuje preko nekoliko puta vise novca za isti posao?
    Ja prezirem Konzum, no bila sam u njemu. To su stvarno rijetki petci - a divovski mi je maltene preko puta ceste. Radije idem u Union zaglavljen u 80-ima u kojima su tete s trajnom Bog&Batina!

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    kome se to trebam javiti za tih 150 kn? nisam nikad ni žvaku dobila na nikakvom prosvjedu frend je jedino dobio suzavac u oči jednom, al sumnjam da je vrijednost tog suzavca bila 150 kn.
    Znam ljude koji su pobirali 150 kn, to nije samo urbani mit. U to vrijeme sam još radila, pa nisam žicala da me 'učlane'.

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    a to je tipično i ekskluzivno samo hrvatsko ponašanje. nigdje u svijetu ljudi ne stoje u redu ili kampiraju preko noći da kupe npr. iphon i nigdje u svijetu ljudi ne nahrle u trgovinu ko stampedo
    Potrošačko društvo vlada svijetom. Meni se ne sviđa, al ima stvari koje me se i puno manje sviđaju.

Btw, e sad fakat jedva čekam da se sama uvjerim kak Cvjetni izgleda jer sam ko pala s Marsa u ovim prepirkama.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

čini mi se da ipak kampiraju!
    za one neke star wars igrice i hrpu drugih čuda.
    meni to čak i simpatično.
    ja osobno htjela stati u ponoć u red pred algoritmom kad se ono jedne godine počeo prodavati xy nastavak harry pottera.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Znam ljude koji su pobirali 150 kn, to nije samo urbani mit. U to vrijeme sam još radila, pa nisam žicala da me 'učlane'.
    a tko to dijeli uopće?

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

A politika iza svega, kao i uvijek i svugdje.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

A politika iza svega, kao i uvijek i svugdje.
    ko bi reko
    no, koja kratica je u pitanju može i na pp, čisto hrana za moju znatiželju.

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    ..a prije par tjedana su šetali gradom i vikali protiv kapitalizma.Eeee...
    Zato se bar zelena akcija i pravo na grad nemaju čega sramit.

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mislim da je ovo bila ironija.

black friday u americi (početak božićnih rasprodaja), nekad prođe i bez mrtvih

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja prezirem Konzum, no bila sam u njemu. To su stvarno rijetki petci - a divovski mi je maltene preko puta ceste. Radije idem u Union zaglavljen u 80-ima u kojima su tete s trajnom Bog&Batina!
    Pa te tete nisu placene nista bolje od onih u Konzumu. A svi skupa su i dalje placeni losije od ovih u Walmartu. Sto je ikzekli maj point, jel.

Stranica 5 od 12 PrviPrvi ... 34567 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •