Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: spava posvuda i svakako

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno spava posvuda i svakako

malac od 9 i pol mj spava s nama , dakle u roditeljskom krevetu na zgražanje većine mojih kolegica mladih mama ... prva 2 mj je spavao u kindaču , onda su počeli grčevi .. pa svako malo k nama u krevet .. e sad je već to postalo normalno i sad spava samo s nama . kad ga stavim u kindač redovito se ubrzo probudi i iako ga i uspijem ušuškati , toliko se vrpolji u kindaču da onda na kraju uvijek nekud lupi glavom i počinje tulijada!! dakle kad spava s nama spava nešto mirnije , no unatrag tjedan dana počeo se vrpoljiti i između nas .. nalazim ga u svakakvim položajima ... okomitim , svinutim unsatrag skoro pa 90 stupnjeva , ispod svoje deke , na trbuhu .. pa ode na tatu .. iskreno govoreći jako se bojim .. u prvom redu toga ; da u svom vrpoljenju ne dođe nedajbože ispod jednog od nas ... i to što u zadnje vrijeme voli spavati na buši ljuti se ak mu nedam ... a tako me je strah .. nisam pametna !! imate li sličnih iskustava? možda kakav dobar savjet?? budi se vjetojatno i zbog zubića ... ma neznam više

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

A problem je ?

Ima tonu ovakvih tema na forumu, stariji iselio iz kreveta sa 6 godina (ne mjeseci), preživio, nije bio prignječen.
    Mlađa , 2,5 u krevetu je još , mi još uvijek preživljavamo njezina prignječenja tokom noći.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pusti ga nek spava kak hoce, prestat ce to vrpoljenje, barem kod nas je, i moj se odvalio glavom nekoliko puta u stranice kindaca, nalazila sam ga usred noci ispod nogu, popreko...ma svakako. Na trbuhu je spavao cim se sam naucio okrenut na trbuh, nikad mu nisam branila. Nezgode tipa da bi ga netko udario slucajno ponoci, se kod nas nisu nikad dogodile, jednostavno je to neki osjecaj za to drugo bice kraj tebe. Opusti se...A sto se tice zgrazanja, na to se navikni. Ja nebi za nista na svijetu mjenjala nasa zajednicka budenja, njegov miris kad se stisne k meni...
    Tvoje frendice gube, ne ti.
    Naslov tvoje teme me podsjetio da moj malac stvarno moze spavati svuda i svakako, jos uvijek mu se dogodi da zaspi tamo gdje ga ulovi; na stepenicama, na balkonu, u polustojecem polozaju naslonjen na stolac...na podu usred igre je zaspao 100 puta...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja prva je definitivno mogla zaspat bilo gdje. a cetvrta - bilo kako

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ovo mi je jako poznato
    ima ga posvuda, u svim pozama, spava sjedecki naslonjen na mene, na trbuhu sa guzicom u zraku (ali skroz u zraku, na ispruzenim nogama), popreko, na nogama...
    a sta da mu radim? smirit ce se vec, sad je cijeli dan u pokretu i onda ni po noci jadan nema mira...
    isto ga na pocetku stavim u njegov krevet, tamo odspava prvu rundu i kad se probudi za prvo cicanje zavrsi kod nas do jutra...

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Naslov tvoje teme me podsjetio da moj malac stvarno moze spavati svuda i svakako, jos uvijek mu se dogodi da zaspi tamo gdje ga ulovi; na stepenicama, na balkonu, u polustojecem polozaju naslonjen na stolac...na podu usred igre je zaspao 100 puta...
    ovo se meni nikad nije desilo s Lukom... taj moze picit sto na sat do preksutra, nije tak sam zaspao ni kad je 2 dana imao...
    trenutno da bi mi uopce zaspao mora bit odvojen od tla/kreveta/podloge, dakle moram ga ili nosit ili u klokanicu, jer se inace nikako ne moze smirit da zaspi... a isto ce valjda proc

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma tvoj Luka je jos mali...nije ni Sven u toj dobi nego kad je poceo hodat i bit puno vise u pokretu. A eto i sad, s 3 i pol mu se to dogodi, cim vidim da je tisina par minuta znam sta je...
    Posljednje uređivanje od koksy : 25.03.2011. at 12:25

lukab avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

riječi ti se pozlatile

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

to je tako s malom djecom, prođe do fakulteta
    Posljednje uređivanje od pomikaki : 28.03.2011. at 10:29

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

na zgražanje drugih mama? ja imam osjećaj da s roditeljima ne spavaju samo ona djeca koja ne žive s njima, a i da su 'najpametniji' savjetnici oko spavanja oni koji nemaju djecu.
    ja ne vidim problem, nećete ga prignječiti, a i već je dovoljno velik da jaukne ako mu budete smetali...a vi? šta da vam kažem, osim - znam kako vam je. mi kupili krevet 200x200 da imamo i mi mjesta pa sad oboje spavamo svako na svom kraju,a K. se širi u svim smjerovima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •