-
bol kod rebra kao posljedica kašlja
U 34. sam tjednu trudnoće i zadnjih više od tjedan dana gadno prehlađena. Na početku su me kod kašljanja boljele - žao mi je, ne znam anatomiju - "neke točke" kod rebara, mišići, tetive, što li. Sad me boli još samo na jednoj strani, ali užasno, i ne više samo dok kašljem. Strah me da nije nešto puklo. Ne boli više samo dok kašljem, nego pri različitim kretnjama, a mjesto je i kad ga napipam bolno. Sad sam se već počela brinuti da ću zbog toga morati na carski... U ponedjeljak mi dolazi babica u posjet, vidjet ćemo ima li ona ideju o čemu se radi. Zna li netko na forumu?
Hvala unaprijed!
-
-
A gle, može bit svašta..svojedobno imala istih (ali ne u trudnoći) problema i nepodnošljive bolove u predjelu rebara..otišla doktorici pa mi nabrojala da može biti bilo šta..od toga da može stvarno bit poslijedica silnog kašlja i naprezanja pluća, mišića i rebara prilikom kašljanja, do toga da može bit povezano s vratnom kralježnicom, općenito kralježnicom i cirkulacijom...ma ono, može bit bilo šta.Vjerojatno je tebi ipak došlo kao posljedica silnog napora od kašljanja, ali ipka tolko boli, pođi doktoru.Bolje da on potvrdi i veli da ne brineš.Btw.kakav je kašalj, jel suhi ili iskašljavaš već?
-
u 34. tt sam i ja imala bolove kod rebara na lijevoj strani. nisam mogla taknit.al nisam bila tad bolesna nego u 26. tt sam bila užas bolesna i užas kašalj imala.možda je bilo povezano.i lagano prolazi.al osjecaj je koda je natuceno to misto.a nisams e udarila nigdi.
-
možda je upala porebrice... ja sam ju dobila tijekom jedne jake prehlade, kašljala sam kao manijak. doktoru draga!
-
hvala, cure! ići ću sljedeći tjedan doktoru...
-
Od kašlja teško da je nešto puklo. Najvjerojatnije je zbog kašlja i grčenja mišića došlo do uklještenja tj. nadražaja živca. Nije ugodno, ali proći će nakon nekog vremena
-
berlinka, ima li kakvih novosti? Jel ti bolje?
-
Mjesto je još malo bolno, ali je puno bolje. Nije mi se dalo ići doktoru, kaže moj poznanik liječnik da je vjerojatno riječ o "intercostalneuralgie" (na njemačkom), da zapravo dolazi od kralježnice i da nije zabrinjavajuće. Moguće je da je povezano s kralježnicom jer se zbog ogromnog trubuha nepravilno držim, pokušavam se nadviti nad njega dok jedem, perem zube i sl.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma