-
Je li vrijeme za nadohranu?
Kao prvo, svima SVE NAJBOLJE U NOVOJ 2006, DA BUDETE ZDRAVI I SRETNI I UŽIVATE U SVOJIM MALIM ANĐELIMA!
Grga sad ima 5,5 mjeseci. Do sada je probao samo moju cicu i D3 kapi. U zadnje vrijeme nas je počeo jako zainteresirano promatrati dok jedemo, pa čak i on žvaće dok mi žvaćemo. Počeo se također češće buditi po noći da jede. Po danu jede isto kao i prije. Nakon podoja je zadovoljan i ne izgleda mi gladan. Jede svaka 2,5 do 3 sata po danu. Po noći ne znam jer spavamo skupa pa to obavimo u snu.
Iako sam ga namjeravala isključivo dojiti do 6 mjeseci, možda bih ga, s obzirom na gore navedeno, trebala početi odmah nadohranjivati.
Još jedna bitna stvar je da nije kakao već 11 dana. Negdje sam čula da to može značiti da sve što pojede potroši pa nema šta izbaciti van i da ga treba nadohranjivati.
Namjeravala sam početi s integralnom rižom, ali sad više ne znam da li je to pametno s obzirom na zatvor. Da li bi mu možda povrće ili voće pomoglo da se pokaka?
Inače, to što na kaka mu uopće ne smeta, dobro je raspoložen i ponaša se kao inače, jedino je danas počeo smrdljivo prduckati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma