Ne morate se ni groziti, ni iščuđavati s onim što pišem, jer kao prvo ne razumijete, ja svoju vjeru živim u sebi, primjenjujem je u svemu što radim, a sami sebe pokopavate s pitanjima na koja nikad nećete dobit odgovor s kojim ćete biti 100% zadovoljne, a ja upadam u ovu zamku u koju ste se sami zakopali, da dublje ne možete ni ići, a moja je greška ta što ko posljednja naivka pokušavam vjerovati kako u ljudima postoji ono jedino dobro koje Bog pruža svima, a okrećete glavu tome i u sve sumnjate i u sve jednostavno i čisto što dolazi iz katoličke vjere vi mutite, i tako ste sretni i ponosni kad vjerojatno pomislite evo na ovo mi neće sigurno moći odgovoriti, ili kad nekom uvredom mislite da ste dosegle vrhunac svoje komunikacije, ako se to tako uopće može nazvati.
nemojte od mene tražiti da vam dajem bilo kakve odgovore, jer znam kakav odgovor ću ja dobiti, ja ću biti ta koja će dobiti opomenu a vi ćete bezbrižno nastaviti s bljezgarijama koje tu pišete..
n.grace potrudit ću se bit što pristojnija, pa ću uredno zanemarit tvoj zadnji primitivan post, nije vrijedan odgovora.
dorotea ako nisi do sad naučila, nećeš nikad, ali ne brini, nisi jedina.

Sad znam kako razmišljaju isprani mozgovi, e pa nastavite dalje s nadmudrivanjem!