http://www.youtube.com/watch?v=PVbri...layer_embedded

natrcala sam na ovaj video

i sjetila sam se luke ritza, i ovog klinca kojeg je upucao policajac nakon sto ga je decko od 19 godina koj trenira borilacke sportove potegnuo nogom u glavu

i sjetila sma se onog klinca koj je prije par godina izboden na ribnjaku nakon sto je nasrnuo letvama na drugu grupu koja je slavila rodjendan na ribnjaku

da li zlostavljaci zasluzuju ono sto su namjenili zrtvama? da li vam je zao kad neko takav dobije po nosu i da li je dobio ono sto je zasluzio?

kakvi roditelji proizvode zlostavljace?

mi smo malog sa 6 godina upisali na judo jer u razredu imaju klinca koj ih je sve mlatio, i to mlatio laktovima i sakama. uredno je to prakticirao uciteljici iza ledja.

sebastian ga je samo jednom prisarafio kad se valjda osjetio dovoljno hrabrim i jakim (mali je sav nabijen, moj je sebatian gradjen ko kukac a misica nema ni u tragovima) i mali ga od tad vise nikad nije pipnuo a druge klince uredno zlostavlja i mlati i danas.

kad je skola gotova i preuzmmeo klince i kad uciteljica vise nije odgovorna nego mi roditleji njegova stara stvarno ne reagira kad on sakama u prolazu mlati po drugim klincima

sto kazete roditeljima djece koja zlostavljaju vase dijete?