Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
Po temama gazite same sebe, gazite, sve vi, osim ronin, sve ono što bi jedan vjernik trebao biti. Meni, koja sam prošla skoro 20 godina različitih vrsta obrazovanja iz katoličke vjere, religije, povijesti, djelujete apsolutno neupućeno-od toga da ne znate kako je nastala Biblija, do toga da niste upućene u povijest Crkve...do one najtužnije, da ne prepoznajete jednu od dvije najvažnije Božje zapovijedi...ljubi bližnjega svoga...
popis stanovništva je društveno i političko pitanje, pitanje toga kakvu politiku koje institucije želite podržavati. Ja ne želim podržavati dvere od oniksa, Vinka Sanadera, niti hrpu stvari u KC koje nemaju nikakve veze s Isusom-i poštujem da ljudi koji misle ili ovako, ili koji ionako ne vjeruju-odluče reći da neće financirati preskupu groznu građevinu-odmah pored rasute bolnice di će barem koji puta završiti njihova djeca.
Pravi, istinski vjernik nije reproduktor riječi svećenika s oltara, nego koristi svoju dušu, mozak i sposobnosti da pronađe SVOJU vjeru i SVOJU ljubav. Prvo onu prema SVIM ljudima jednako. Uostalom, Boga neće upoznati oni koji ga štuju, nego oni koji njegovu ljubav žive. Što vjernik ima žaliti ČOVJEKA ateista, ako je veći čovjek od njega?
Žalosno.

X Svaka čast