Citiraj visnja08 prvotno napisa Vidi poruku
Draga ti nisi ni upoznala Boga da možeš tako o Njemu pisati! Okrutan i Bog jednostavno ne ide jedno s drugim..
Zanimljivo je kako ateist stvara neku svoju definiciju vjere, ovu tvoju uopće ne razumijem, ali ne mogu te ni kriviti kad ni sama ne znaš koje si vjere..
Zanimljivo kako svi vjernici u Crkvu smatraju da su vjernici bez Crkve potpune budale. Zašto je moja vjera koja nema imena i crkve manje važna nego tvoja, svatko stvara svoju definiciju vjere, pa i vjernici, nemaju dva svećenika koja isto gledaju na Bibliju, a kamoli dva vjernika, a ja mislim da te razlike i nisu bitne, bitno je ono što nas sve spaja, ljubav i milosrđe. Tko ti kaže da nisam upoznala Boga, moj Bog služi meni, on mi daje snagu, i ja u njega vjerujem kroz njegovo djelovanje u stvarima oko mene, osjećam njegovu prisutnost. Ako želiš ja ću mog boga nazvati drugim imenom, onakvog kakvog sam ja upoznala. Neznam dali postoji netko tko vjeruje u slične stvari kao ja, Tu je jedino moja vjera manjkava, možda već ima ime, ja joj ga se ne usudim dati, svakodnevno je ponovno razmatram, i uobličavam.
Stvarno neznam kako si se uopće našla uvrijeđena mojim postom. Nisam ateist, ja vjerujem, ali je moja vjera bezimena, i velika, kao i vaša sa imenom