Pokazuje rezultate 1 do 50 od 773

Tema: Popis stanovništva i izjašnjavanje po pitanju vjere

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovako,
    Svatko ima pravo na ovom forumu reći što misli i osjeća i to BEZ osude drugih. Vjernici imaju svoju temu na kojoj nisu dozvoljeni uleti drugih i pametovanje. E sad polako dolazimo do toga da nikome nije dozvoljeno reći išta protiv vjere a da se ne zaleti xy vjernika i krene prosipati mudrost.

Obrisala sam zadnje postove od Ivane Zg - ne pada mi na pamet da i ova tema ode u kupus. Ja to neću dozvoliti. Obzirom na naslov same teme i činjenice da tu pišu svi oni koji IMAJU dileme oko izjašnjavanja oko vjere, ne dozvoljavam uplite ovih kojima je savršeno sve jasno oko njihove vjere i koji onda imaju potrebu pametovati (sjetimo se definicije pametovanja = dakle to je dijeljenje savjeta kada te nitko nije tražio za mišljenje).

Svi koji budu na ovoj temi pisali a da bi se to moglo svrstati u pametovanje, bit će privremeno udaljeni s foruma bez puno razmišljanja.

I u konačnici, svi oni koji nemaju nikakvih dilema oko svog vjerskog uvjerenja, ovo definitivno nije tema za njih te molim da je zaobiđu.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 31.03.2011. at 10:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •