-
Jačanje imuniteta nakon bolesti
Mali ima 3 godine. Ovaj mjesec nam se zbilja puno boleština zaredalo. Prvo vodene kozice, a nedugo nakon njih i gadan Rota virus sa hospitalizacijom i komplikacijama - konvulzijama. Organizam mu je totalno iscrpljen što se jako vidi na njemu, nema energije, ne može se dugo igrati, jako mi slabo jede.Iz bolnice smo došli prije 3 dana,znam da ga je sve to iscrpilo i da je jako friško, ali me zanima što da mu počnem davati kako bih mu malo podigla energiju,apetit i imunitet.
vidim da se na tržištu nudi dosta toga, Kinderimmun,pa Multivitamin sirup od Childlife, Imunoglukan i svašta još.... zanima me što je od toga najbolje za ovakvo stanje u kakvom je on?
-
ništa od navedenog nisam koristila tak da ti ne mogu nešto preporučiti
mogu te samo pokušati malo utješiti
moj je imao rotu s 2 god. tjedan dana bio u bolnici, došao doma i dobio visoku temeraturu tak da je još dodatno bio iscrpljen, isto nije htio jest i bio je slab. Tankala sam ga sa tekućinom, davala da jede oblizeke koje je htio ( u to doba je još bio alergičar tak da je i tu bio problem ). Uglavnom, nakon cca tjedan dana bio je kao nov. Treba proći jedan period da se oporavi od bolnice i bolesti.
Nadam se da bude kod njega oporavak i brži
-
Najbolje bi se oporavio da ga (ako je ikako moguće) barem nekoliko tjedana ne šaljete u vrtić.
Ovako će se redati infekcije bez obzira na preparate koje bude dobivao.
-
sigurno neće ići u vrtić još neko vrijeme. i ja svojem dajem oblizeke koje poželi jer na taj način jedino nešto pojede :/
-
nadam se da je danas već bolje
-
Puno je bolje. Živnuo je,igra se ali i dalje jako puno spava. Počeo je papati,čak je danas pojeo pun tanjur povrtne juhe,doduše nakon malo svađe i nazetanja ali morao je pojest. Na kraju je ipak rekao da je finooooo 
Kupila sam mu neki sirup Imunopip na bazi meda i još nekih biljki za imunitet
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma