Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Jačanje imuniteta nakon bolesti

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Jačanje imuniteta nakon bolesti

Mali ima 3 godine. Ovaj mjesec nam se zbilja puno boleština zaredalo. Prvo vodene kozice, a nedugo nakon njih i gadan Rota virus sa hospitalizacijom i komplikacijama - konvulzijama. Organizam mu je totalno iscrpljen što se jako vidi na njemu, nema energije, ne može se dugo igrati, jako mi slabo jede.Iz bolnice smo došli prije 3 dana,znam da ga je sve to iscrpilo i da je jako friško, ali me zanima što da mu počnem davati kako bih mu malo podigla energiju,apetit i imunitet.

vidim da se na tržištu nudi dosta toga, Kinderimmun,pa Multivitamin sirup od Childlife, Imunoglukan i svašta još.... zanima me što je od toga najbolje za ovakvo stanje u kakvom je on?

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ništa od navedenog nisam koristila tak da ti ne mogu nešto preporučiti

mogu te samo pokušati malo utješiti
    moj je imao rotu s 2 god. tjedan dana bio u bolnici, došao doma i dobio visoku temeraturu tak da je još dodatno bio iscrpljen, isto nije htio jest i bio je slab. Tankala sam ga sa tekućinom, davala da jede oblizeke koje je htio ( u to doba je još bio alergičar tak da je i tu bio problem ). Uglavnom, nakon cca tjedan dana bio je kao nov. Treba proći jedan period da se oporavi od bolnice i bolesti.
    Nadam se da bude kod njega oporavak i brži

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Najbolje bi se oporavio da ga (ako je ikako moguće) barem nekoliko tjedana ne šaljete u vrtić.
    Ovako će se redati infekcije bez obzira na preparate koje bude dobivao.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

sigurno neće ići u vrtić još neko vrijeme. i ja svojem dajem oblizeke koje poželi jer na taj način jedino nešto pojede :/

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nadam se da je danas već bolje

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Puno je bolje. Živnuo je,igra se ali i dalje jako puno spava. Počeo je papati,čak je danas pojeo pun tanjur povrtne juhe,doduše nakon malo svađe i nazetanja ali morao je pojest. Na kraju je ipak rekao da je finooooo

Kupila sam mu neki sirup Imunopip na bazi meda i još nekih biljki za imunitet

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •