Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: Pomicanje vremena

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

meni je ljetno vrijeme genijalno, svake godine ga jedva cekam
    zimsko me deprimira, skrati mi dan, ostane mi posao, rucak, dva sata s djecom i spremaj se lec
    promjene u vezi bioritma, organizma i slicno ne osjecam, ja kad pomaknem sat vise ni ne razmisljam o starom, novom vremenu

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Primjetila sam jutros kad sam Svena dovela u vrtic da ima puno roditelja i djece koje muci ovo pomicanje vremena. Naime, Sven i ja smo zaspali, dosli u vrtic u 9 i 20 a parking je bio prepun isto tako izbezumljenih i napola razbudenih roditelja. Sven je sinoc zaspao u 1 ujutro pa nije ni cudo da se ujutro nije dao iz kreveta kao i, pretpostavljam, jos puno djece.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Primjetila sam jutros kad sam Svena dovela u vrtic da ima puno roditelja i djece koje muci ovo pomicanje vremena. Naime, Sven i ja smo zaspali, dosli u vrtic u 9 i 20 a parking je bio prepun isto tako izbezumljenih i napola razbudenih roditelja. Sven je sinoc zaspao u 1 ujutro pa nije ni cudo da se ujutro nije dao iz kreveta kao i, pretpostavljam, jos puno djece.
    Kaj nitko od tih izbezumljenih i napola razbuđenih roditelja ne radi?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj nitko od tih izbezumljenih i napola razbuđenih roditelja ne radi?
    Primjetila sa dosta mama s bebicama pa... Valjda nema tolko puno nemajki ko ja koja ne radim a dijete ide u vrtic

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa rade, zato i jesu izbezumljeni

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo se evo svi super prilagodili. jednostavno ništa nismo promijenili, sve radimo u isto vrijeme kao i prije bez obzira što je to sve skupa sat ranije. i uopće ne razmišljam o tome koliko bi bilo sati.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo se evo svi super prilagodili. jednostavno ništa nismo promijenili, sve radimo u isto vrijeme kao i prije bez obzira što je to sve skupa sat ranije. i uopće ne razmišljam o tome koliko bi bilo sati.
    Je tak i moje dijete.
    Ne zna na sat, a budi se "po satu".
    Probudio se u 9, kao i inače, boli njega briga što je po novom trebao ustati u 10.

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mojoj djeci to jako tesko pada...Oni su navikli da spavaju od 19.00-7.00, i to bez sata, ujutro su se budili tocno skoro u minutu. Ako ih stavim sada u 19.00, to je njima zapravo 18 pa je to prerano-ne mogu zaspati. Ako mladji i uspije, za sat vremena se budi-to mu onda dodje kao kasno popodnevno spavanje. Onda kada konacno zaspu-ujutro ih moram buditi-jer je to njima zapravo 6.00 ujutro! To je prestrasno, i mislim da je maltretiranje koje se nadam da ce kad-tad ukinuti, jer lako za nas bioritam-sta je sa njihovim? I onda takva prilagodba traje tjednima, i to dva puta godisnje..
    A da li razmisljate o tome da nam djeca onda sada u vrticu rucak imaju u - 11! Jer tijelo nezna da se sat promijenio...mozda nisu jos zapravo ni gladni? Pa ne pojedu koliko bi inace..pa ostatak dana kako onda izgleda? I koliko traje prilagodba na to?
    KAda kazete da vam to nista ne pada tesko-razmisljate li o takvim stvarima?
    Ja se ipak nadam da ce to ukinuti..

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mojem je kaj se tiče spavanja ok. Spava do kad želi, ali vidim da se nije priviknuo na "rani" ručak.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moji klinci niš ne osjećaju, ali osjećam ja .

Uvijek ovu zimsko-ljetnu promjenu osjećam još par dana, pogotovo na sam taj dan: nekako mi dan proleti .

Zato se onoj ljetno-zimskoj veselim, kad nam 'vrate' sat...

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Navečer još uvijek nikako zaspati... Još im se nije sat nariktao u glavi. Još gore, bude se ujutro u isto vrijeme, taj sat im fali.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •