-
draga nina xy, iskreno mi je žao što si tako prošla
mene isto moj porod još 'prati', svjesno pokušavam obratiti pozornost na lijepe stvari iz cijele te priče, ali ne uspijevam se othrvati filingu da sam se tupo prepustila svim liječničkim intervencijama i ne tražeći pojašnjenja
bila je gužva, bila sam sama (s pogledom na radijator), MMa su pustili tek pred kraj kad su našli boks za mene, dali su mi neki 'koktel' protiv bolova, drip, prokinuli vodenjak, rezali me - sve što nisam htjela sam 'dobila' ...
nisu mi čak niti govorili što mi rade i bila sam jadna, ponižena, posramljena i sama
plašili su me s 'sad više ni bebi nije dobro', na moju prestravljenu reakciju su me hladno ošinuli pogledom, gotovo izvrijeđali, ali mi nisu rekli o čemu se radi ... ni naknadno
dali su mi moju djevojčicu na vrlo vrlo kratko, nisam ju podojila, nisam ju pošteno ni 'omirisala', MMa su potjerali van ...
više puta sam od liječnika i sestara pokušala saznati zašto je prvi apgra bio osam, nisam saznala, odgovor je bio 'drugi je bio deset'
posteljicu su mi vadili 'ručno', nisu mi ništa niti komentrali; na prvoj kontroli (mjesec dana nakon poroda) moja gin. je, vidjevši moje papire iz bolnice, rekla 'mogli ste ostati bez maternice' - o tome drugi put
uglavnom, tretirali su me kao zadnje g..., uspjeli su me jako poniziti i preplašiti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma