Peterlin nemoj biti tako stroga.
Kao da je ovo jedini put kad nam tema pobjegne u drugi podforum.
Uostalom, zar ne postoji samo jedan jedini odgovor na temu iz naslova: čisti često i redovito i imat ćeš čist dom. Ne postoji drugi odgovor na to pitanje. Ja to znam iz iskustva

.
I što god da pišem trudim se ostati tolerantna, ne govorim da svi moraju kao ja, samo predlažem da se općenito oko toga malo treba opustiti (naravno ne do moje razine). Baš mi je na fejsu iskočila neka rasprava o tome vode li djecu u vrtic u majici s koje se nije uspjela skinuti mrlja od nečega, i baš mi je bilo drago pročitati da je većina mama napisala da ne obraćaju pažnju na to, dok je par njih tvrdilo da ih to jako smeta i da će takvu majicu prije baciti. Ok za njih, ali meni bi prva pomisao bila da se one ipak trebaju opustiti oko toga jer to je samo majica za vrtic. I pitam se uvijek što se krije iza toga da joj je to toliko bitno… kao što i samu sebe uvijek ispitujem kako to da mi sve to nije bitno.
A mislim da je dobro da pišem jer svi trebamo biti svjesni da nas ima svakakvih, zamisli da se tvoji dečki zaljube u jednu ovakvu kao ja

.