Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1009

Tema: Kako održavate svoj dom čistim?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anabeg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    He he he, nisi jedina!

Ali nije forum mjerilo, niti je drugima ko meni... Svaka od nas najbolje zna svoju situaciju i razloge - ja sam u subotu grubom silom otepla dosadnog prijatelja svojih sinova koji je želio doći na igranje, jer su oni morali nakon obveza u glazbenoj još i doma odraditi svoje (starijeg je ovaj put dopalo pospremanje i čišćenje stana, mlađi je participirao u pripremi ručka tj. čistio pastrve). Pa nisam ja njima bedinerica, a i moraju naučiti kako se to radi jer trebat će im u životu - vjerojatnost da će naći ženu kao Beti3 je NULA; he he he....
    Moja djecu su još mala. Odkad se same oblače, jedu, pospremaju igračke, prljavu robu bacaju u praonu, pospremaju igračke u sobi u kojoj su igračke, tu istu sobu vikendom posisaju, ja osjećam da sam na konju. Kako će mi još lipo biti kad nauče kuhati, prati prozore, same prati i sušite te grive od kose

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj anabeg prvotno napisa Vidi poruku
    Kako će mi još lipo biti kad nauče kuhati, prati prozore, same prati i sušite te grive od kose
    eh da kad imas cure.... a sta cu ja sa muskima

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj *meri* prvotno napisa Vidi poruku
    eh da kad imas cure.... a sta cu ja sa muskima
    Ja sam došla do zaključka da to nema nikakve veze sa spolom... Moj stariji je uredan i organiziran - nikad taj ne ostavi suđe na stolu ili svoje čarape na vešmašini... Mlađi je umjetnički tip i kreativac, ali neuredan do bola - taj baca cipele i jaknu i torbu na pod i mora preskakati preko toga, jer mu se jako žuri štajaznam pogledati neki filmić na mobitelu. ALI kad je riječ o kuhanju i rezuckanju, to mu već odgovara. Ja uglavnom puštam da rade ono što žele, ali tu i tamo potjeram da rade i ono što im se ne da - prati kadu i wc, čistiti cipele.... Tja, kao da mene i mm-a vesele svi poslovi??!!! ALI netko mora ili obaviti ili negdje zaraditi dovoljno da se plati pomoć u kući. Toga moraju biti svjesni.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •