Ajmo po redu:
stan ima 80 m2, nov je, sa jednostavnim ravnim namještajem.
Djeca mi jedu isključivo za stolom, tak da se zamrvi isključivo prostor ispod stola, a kako je blagovanje i db spojeno pokoja
mrvica završi i na tepihu od db. Imam onaj štapni usisavač na bateriju i kad treba na brzinu nešto sitno posisat to mi rade djeca.
Imam cure tak da nema piškenja oko i po školjci.
oko nastambe ima posla uvrh glave 15 min: promijeni se papir (podloga) i isprazni wc (sasuje u vrečicu i ispere).
ja povremeno operem cijelu nastambu, ali teta mi je rekla da bi je ona rađe usisavala, a ja sam rekla da to ne treba
Što se detaljnosti usisavanja tiče, pošto je novi stan sa protuprovalnim vratima (Petrelin kaže da to štiti od prašine),
novom stolarijom itd. , sav namještaj je "na podu" tak da nema usisavanja ispod ičega, tepisi su najjednostavniji kratkodlaki.
teta ne usiše čoškiće (iza vrata, između zida i nočnog ormarića itd) jer uopće ne skida onu papuču na usisavaču, dakle samo ono do čega može s njom
(meni je to 50% posla)
teta ne odmiče kauč, prašinu uopće ne obriše, mada su plohe ravne i neke bi se plohe pobrisale jednim uzmahom.
u kupaonici i wc-u ništ ne miče, opere isključivo umivaonik, kadu i wc. dakle pločice, police, ormarići i klupčica
od prozora sa svim stvarima na njima vjek vjekuju zaprljani i zaprašeni dok ja ne stignem do njih.
u wc-u npr.imamo mali bojler koji je ispod umivaonika i baš se jako vidi, ali nema šanse da se ruka potegne i prašina obriše.
tak mi je grozno sad kad vidim kak sam napisala: ne ovo i ne ono, žena nije mlada, ali nije ni stara,
ima 54-55, i izgleda dosta fit.
ne znam, već sam posumnjala da možda ima problema sa vidom,
pogotovo jer mi je uspjela nešto od suđa
i razbiti, a ništa ne radi u kuhinji

samo kaj je prolazila do kuhinjskog prozora.