Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1009

Tema: Kako održavate svoj dom čistim?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja teško, kućanski poslovi su mi dosadni i jako mi teško padaju, a nemam ih kad niti obavljati, žao mi je vikenda, potrošimo dosta vremena već za najobičnije površno pospremanje, a neke veće zahvate mi se nikad ne da raditi pa nam je stan sve zmazaniji.

Svi smo jako neuredni, a nered mi smeta.

Mi recimo subotom ujutro spremamo, ja brišem prašinu, pospremam nered, perem kupaonicu, MM presvlači posteljinu, sauga, pere podove, onda još ostaje kuhinja koju pospremim kad stignem - a u nedjelju navečer stan već izgleda grozno.

Pomoć bi nam stvarno dobro došla, nekad sam imala povremeno čistačicu, ali sad mi je to preskupo.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    I ja teško, kućanski poslovi su mi dosadni i jako mi teško padaju, a nemam ih kad niti obavljati, žao mi je vikenda, potrošimo dosta vremena već za najobičnije površno pospremanje, a neke veće zahvate mi se nikad ne da raditi pa nam je stan sve zmazaniji.

Svi smo jako neuredni, a nered mi smeta.

Mi recimo subotom ujutro spremamo, ja brišem prašinu, pospremam nered, perem kupaonicu, MM presvlači posteljinu, sauga, pere podove, onda još ostaje kuhinja koju pospremim kad stignem - a u nedjelju navečer stan već izgleda grozno.

Pomoć bi nam stvarno dobro došla, nekad sam imala povremeno čistačicu, ali sad mi je to preskupo.
    potpis od početka do kraja, s malom razlikom u podjeli poslova

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

dok smo zivjeli u stanu sve je bilo jednostavnije, manji prostor, pa sam vodila racuna i o urednosti vise. sad smo u kuci, prostora dvostruko vise. moj prag tolerancije se snizio. MM ima radnu sobu, u kojoj je nered, koma. klinci imaju sobu za igranje u kojoj su samo igracke. ja usisavam, oni micu igracke u kutije.

zapravo tamo di imam odmah sve za ciscenje je cisto
    u kupaoni (spuzvicu i sredstvo za ciscenje sanitarija i stakla), cistim kad sam u njoj, kad skuzima da joj treba i da mogu odvojiti za to par min.
    u drugoj pak to nemam i nered je veci
    u kuhinji di mi je sve na dohvat ruke je takodjer uredno, a ona je i dio dnevnog boravka pa smatram da ne bi smjela hrpa sudja stajati u sudoperu (to mi je bljak i to mi je nedostatak ovakeve kuhinje, ali zato navecer ne moram umorana uci u nju i cistiti)
    donji kat je vise manje uvijek usisan, jer je usisivac ukljucen i sastavljen na dohvat ruke, pa je mali onaj rucni otisao iz upotrebe, gornji kat se ne usisava tako cesto.
    jos da mogu morku krpu za pod drzati na dohvat ruke i plocice u kuhinji bi mi se sjajlie.

dakle moja prevencija je da su mi sredstva na dohvat ruke, tamo di to nemam mi je i veci nered i njega rjesavam u hodu. i postalo mi je bitnije biti vani i uzivati nego provesti cijelo prijepodne i spremati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •