Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1012

Tema: Kako održavate svoj dom čistim?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

tako da sve čisitm redovito i svaki dan nešto.jedan dan kupaonu, drugi prašinu....

svaki dan: suđe, veš, usisavanje i pranje podova, brisanje sanitarija

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Nikiva prvotno napisa Vidi poruku
    tako da sve čisitm redovito i svaki dan nešto.jedan dan kupaonu, drugi prašinu....

svaki dan: suđe, veš, usisavanje i pranje podova, brisanje sanitarija
    tebe sam uzela za primjer, ništa osobno

ma kako sve to stignete svaki dan? i otkud vam volja? nema šanse za sve ovo jer valjda ne bi ništa drugo radila nego čistila, a prilično sam organizirana, stvarno me zanima
    dobro, imam dva jednogodišnjaka, pa mi se valjda ovo čini nemogućim
    ja stvarno ne stignem svaki dan prati podove, usisavati, nanašati veš, brisati prašinu.....

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa Vidi poruku
    tebe sam uzela za primjer, ništa osobno

ma kako sve to stignete svaki dan? i otkud vam volja? nema šanse za sve ovo jer valjda ne bi ništa drugo radila nego čistila, a prilično sam organizirana, stvarno me zanima
    dobro, imam dva jednogodišnjaka, pa mi se valjda ovo čini nemogućim
    ja stvarno ne stignem svaki dan prati podove, usisavati, nanašati veš, brisati prašinu.....

ja imam dvoje djece plus jedno na putu

trenutno radim pola radnog vremena, ali pod nosom, tako da ne putujem.

kuham za nas 8-10

kako stignem?

nemam praznog hoda.kad kuham odma stavljam suđe u mašinu, velike lonce i zdjele odmah operem na ruke, tako da poslije ručka samo potrpam tanjure i beštek u perilicu i uključim.

nemam regale u dnevnom, tako da svakih par dana pređem sa usisavačem po ove dvije police koje imam, tako da onda kad idem brisat prašinu treba mi ukupno 10-15 min (ne računam spavaće sobe).

usisat MORAM svaki dan jer imam crne pločice koje mi idu preko pola stana, tako da mi pod nakon jednom dana izgleda ko nekom naon 7. usisam za 10 min (da ne usisavam svaki dan trebalo bi mi duže) i 5 min da operem pod.

spavaće sobe usisam jednom tjedno.subotom.

ako imam vremena, svaki dan (drugi, treći, peti napravim još nekaj kaj mi ne ulazi u svakodnevne poslove)

učim klince da pospremaju za sobom.

pranje vrata, prozora i sl. radim 3-4 puta godišnje

meni je ovaj moj sistem najbolji, jer se ne narintam.da radim generalke ili da čistim jednom tjedno, onda bi mi uvijek bilo ''zmazano'' i još bi se ubila u čišćenju.ovak svaki dan pomalo.

a volja? nekad je ima nekad nema

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •