Ja najcesce metem, recimo svaki drugi-treci dan, ali samo ulazni hodnik, blagavaonu i kuhinju. Za tih pet minuta posla mi je i obicna metla dovoljna. U kupaoni s malo papira pokupim kose s poda, spuzvicom preperem umivaonik od paste za zube - i to je sve od mog spremanja. Teta cistilica dodje 1x tjedno na 3h i obavi ostalo (usisavanje,pranje, prasinu, kupaonu, kuhinju). Neki vikend je bila bolesna pa je zapalo mene, bila sam gotova u dva sata ukljucivo sa pospremanjem igracki i stvari ali bez brisanja prasine i jos nekih sitnica koje sam preskocila jer mi se nije vise dalo
Nisam nista cesce pospremala ni kad su klinci puzali, mozda bi samo mrvu cesce omela.
Rucnike u teoriji mijenjam 1x tjedno ali mislim da je praksa cesto i dva tjedna (osim onog zajednickog za ruke), posteljinu mijenjam nekih svakih dva tjedna... meni se sve cini zadovoljavajuce cistim i urednim. Malo me samo muci tepih u db, moram ga dat na pranje, mislim da je usprkos usisavanju skupio prasine tokom godina.
Generalno kad dodjem s posla moram priznati da mi nista od poslova ciscenja ne padne na pamet, samo da rascistim stol dovoljno da mogu nesto pojesti. I navecer me uhvati ponekad panika sto cu sutra obuci pa pustim ves. Ili skuzim da nema vise vilica pa shvatim da bi i sudjericu trebalo pustiti.