Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1009

Tema: Kako održavate svoj dom čistim?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja najcesce metem, recimo svaki drugi-treci dan, ali samo ulazni hodnik, blagavaonu i kuhinju. Za tih pet minuta posla mi je i obicna metla dovoljna. U kupaoni s malo papira pokupim kose s poda, spuzvicom preperem umivaonik od paste za zube - i to je sve od mog spremanja. Teta cistilica dodje 1x tjedno na 3h i obavi ostalo (usisavanje,pranje, prasinu, kupaonu, kuhinju). Neki vikend je bila bolesna pa je zapalo mene, bila sam gotova u dva sata ukljucivo sa pospremanjem igracki i stvari ali bez brisanja prasine i jos nekih sitnica koje sam preskocila jer mi se nije vise dalo
    Nisam nista cesce pospremala ni kad su klinci puzali, mozda bi samo mrvu cesce omela.
    Rucnike u teoriji mijenjam 1x tjedno ali mislim da je praksa cesto i dva tjedna (osim onog zajednickog za ruke), posteljinu mijenjam nekih svakih dva tjedna... meni se sve cini zadovoljavajuce cistim i urednim. Malo me samo muci tepih u db, moram ga dat na pranje, mislim da je usprkos usisavanju skupio prasine tokom godina.

Generalno kad dodjem s posla moram priznati da mi nista od poslova ciscenja ne padne na pamet, samo da rascistim stol dovoljno da mogu nesto pojesti. I navecer me uhvati ponekad panika sto cu sutra obuci pa pustim ves. Ili skuzim da nema vise vilica pa shvatim da bi i sudjericu trebalo pustiti.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa i kad dodjes u hotel s ***** opet ti pise ono "hvala sto ste prijateljski prema okolisu" i ne mijenjaju rucnike automatizmom svaki dan vec kad sam trazis, ja trazim obicno tamo negdje treci dan...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Pa i kad dodjes u hotel s ***** opet ti pise ono "hvala sto ste prijateljski prema okolisu" i ne mijenjaju rucnike automatizmom svaki dan vec kad sam trazis, ja trazim obicno tamo negdje treci dan...
    joj u hotelima bi me uvijek iznervirali sa promjenom šugamana iako ga nisam bacila na pod...(najčešće napišu da ga baciš na pod ako hoćeš da ga zamijene)...
    a to nije rezervirano samo za 5*, praonica je ogromna stavka u troškovniku i svi se hoteli trude smanjit količinu rublja koje peru na dnevnoj bazi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •