-
Ja svaki radni dan radim 8 sati vrlo odgovoran i dobro placen posao, plus putovanje 1 sat, to je 9. Spavam 8 sati da budem svjeza i vesela, a ne neka zivcana baba. Otrčim 5 km, imam pace 5min/km, istegnem se i za pol sata sam kod kuce, istusiram sebe pa kupaonicu, za to mi treba 15 min. Da bi bilo svima jasno da drzim do sebe, vjezbam jos 15 min anaerobne vjezbe za muskulaturu. Skuham LCHF rucak za sutra i spremim muzu i sebi u kutijicu. Procitam barem 20tak stranica dobre beletristike, ali pazim da citam na sva tri jezika koja govorim da ne zakrzljaju jer steta je kad sam tako dobra u stranim jezicima da to ne odrzavam. Imam 9 prostorija u stanu, svakoj posvetim 5 min i uvijek mi je sve cisto. Caskom pokosim travu u dvoristu sebi i prvom susjedu penzioneru, al on zato dok sam na godisnjem hrani nasu macku.
Jednom tjedno potrosim sat vremena na obavljanje dosadnih stvari tipa pregledi kod dr., odlazak u Mup, gruntovnicu, banku i sl. U ostale dane taj sat provedem s muzem u krevetu da ne zamre romantika izmedju nas. Osim toga dvaput tjedno plesemo navecer, u ostale dane gledamo dobre filmove, pretezno Bergmana, Bunuela i Truffauta, nikako americko smece. Imamo pretplatu na kazaliste i crvenu oktavu u Lisinskom. Prelistam domaci i strani tisak da vidim sto se dogadja. Ako ne odem jednom mjesecno na dobru izlozbu, osjecam da ne zivim.
Svaki dan obidjemo nase roditelje jer oni su se 18 godina brinuli o nama pa imam potrebu pokazati im zahvalnost da barem pol sata popricas sa svakim, zamijenis im zarulje i popravis sve sto su smrdali na kompu od jucer. Jednom mjesecno se nadjem s prijateljicama, a barem jednom tjedno se druzimo sa zajednickim prijateljima. Tete i ujake zovemo telefonom da znaju da ih volimo, a s rodbinom i prijateljima u inozemstvu skypamo prilicno cesto. Odlicne su mi te kamere jer mogu vidjeti kad renoviraju nesto i kako im djeca rastu.
Ipak najvise radosti mi donosi volontiranje u starackim domovima i tu stvarno dajem sve od sebe da tim ljudima pomognem da dostojanstveno zive u trecoj dobi.
Nedjelju posvetimo samo sebi i odmorimo da mozemo opet ispocetka. Malo me pobrkaju blagdani jer ne znam sto bih s viskom vremena.
:mgreen:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma