Ja moram priznati da sam prije bila puno bolja čistilicaSad nakon godina i godina-malo sam posustala da ne kažem odustala. Svi sve ostavljaju gdje stignu-pa iako imamo vješalicu za jakne, one uredno završe u boravku na fotelji. Klinci ostavljaju čarape po sobi gdje stignu..iako sam im već 100x bacila takvu čarapu na facu ili na jastuk-prestrašno nešto. Čak sam u jednom periodu prestala skupljati prljavi veš po njihovoj sobi tako da se dogodilo da nemaju šta obući-jedan dio je bio opran i mokar a drugi po sobi.bez pardona su malo počeprkali i obuli one čarape od jučer
.
Usisavam svaki drugi dan, pod brišem prema potrebi ali najčešće jednom tjedno. Kupaonicu perem jednom tjedno detaljno i još jednom prebrišem. Nekad mi se dogodi da mi stan stvarno bude kaos, npr prošli tjedan...2 roditeljska, 2 treninga dolazila sam doma u 8 navečer,jedva bi stigla kuhinju upristojit.
Što se ručnika tiče- ove za tijelo koristimo oko 3 puta, za kosu isto tako. Ove za ruke i lice mjenjam svaki drugi ili svaki dan-ovisno o potrošnji.

Sad nakon godina i godina-malo sam posustala da ne kažem odustala. Svi sve ostavljaju gdje stignu-pa iako imamo vješalicu za jakne, one uredno završe u boravku na fotelji. Klinci ostavljaju čarape po sobi gdje stignu..iako sam im već 100x bacila takvu čarapu na facu ili na jastuk-prestrašno nešto. Čak sam u jednom periodu prestala skupljati prljavi veš po njihovoj sobi tako da se dogodilo da nemaju šta obući-jedan dio je bio opran i mokar a drugi po sobi.bez pardona su malo počeprkali i obuli one čarape od jučer
.
Odgovori s citatom