Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1012

Tema: Kako održavate svoj dom čistim?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dodagoda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja moram priznati da sam prije bila puno bolja čistilica Sad nakon godina i godina-malo sam posustala da ne kažem odustala. Svi sve ostavljaju gdje stignu-pa iako imamo vješalicu za jakne, one uredno završe u boravku na fotelji. Klinci ostavljaju čarape po sobi gdje stignu..iako sam im već 100x bacila takvu čarapu na facu ili na jastuk-prestrašno nešto. Čak sam u jednom periodu prestala skupljati prljavi veš po njihovoj sobi tako da se dogodilo da nemaju šta obući-jedan dio je bio opran i mokar a drugi po sobi.bez pardona su malo počeprkali i obuli one čarape od jučer .
    Usisavam svaki drugi dan, pod brišem prema potrebi ali najčešće jednom tjedno. Kupaonicu perem jednom tjedno detaljno i još jednom prebrišem. Nekad mi se dogodi da mi stan stvarno bude kaos, npr prošli tjedan...2 roditeljska, 2 treninga dolazila sam doma u 8 navečer,jedva bi stigla kuhinju upristojit.
    Što se ručnika tiče- ove za tijelo koristimo oko 3 puta, za kosu isto tako. Ove za ruke i lice mjenjam svaki drugi ili svaki dan-ovisno o potrošnji.
    Posljednje uređivanje od dodagoda : 25.05.2015. at 10:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •