Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1009

Tema: Kako održavate svoj dom čistim?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da nećemo ni jedno ni drugo morati opet doživjeti.
    U bliskoj budućnosti, možda ne za našeg vremena, ali za vremena naše djece vrlo vjerojatno će doći trenutak da ćemo morati štedjeti vodu kao ova siročad u Africi, ili kao naši ljudi u vrijeme domovinskog. Nećemo si moći priuštiti luksuz, a možda ćemo se morati umivati čak i dvaput u istoj vodi. Samo zbog toga što se danas odnosimo prema vodi i okolišu rastrošno, kao da je lukuz.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    U bliskoj budućnosti, možda ne za našeg vremena, ali za vremena naše djece vrlo vjerojatno će doći trenutak da ćemo morati štedjeti vodu kao ova siročad u Africi, ili kao naši ljudi u vrijeme domovinskog. Nećemo si moći priuštiti luksuz, a možda ćemo se morati umivati čak i dvaput u istoj vodi. Samo zbog toga što se danas odnosimo prema vodi i okolišu rastrošno, kao da je lukuz.

1. A-a. Posve krivo zaključivanje. Ali, vjerojatno si još jako mlada, pa je dopustivo

2. Vjeruj mi, godine iskustva su iza mene, UVIJEK si priušti svaki luksuz koji možeš, jer UVIJEK dođu vremena kad ga neće biti. Pa, makar taj luksuz bio čisti ručnik. Ili predivan mlaz toplog tuša. Koji je užitak stati pod topli tuš nakon što dugo to nisi mogao, ahhhhh!!

No, nazad na temu. Čistiti treba sve dok nam čistoća predstavlja zadovoljstvo. Ako se osjećamo loše zbog previše čišćenja, traba ga smanjiti. Ako se osjećamo loše zbog premalo čišćenja, treba ga...povećati ( čišćenje jel' )
    Bit ljudskog života je ( prema mom mišljenju) zadovoljstvo u istome. Najviše zadovoljstva koje možemo dobiti uz najmanje napora. Naravno, zadovoljstva koje je zadovoljstvo svakom ponaosob, a ne neko univerzalno.
    Uostalom, to mi je i u potpisu.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 26.05.2015. at 17:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •