Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1009

Tema: Kako održavate svoj dom čistim?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Čišćenje je pola bolesti. Toga se ja držim.

Intenzivni mirisi kemikalija me iritiraju jer su predobri. Imamo tu susjedu kat ispod koja pretjeruje s omekšivačima i kada objesi veš miris nam zapuhne cijelu sobu. To je neodoljiv cvjetni miris, ali svjesna sam da je detergent. Živcira me što sam prisiljena našmrkvati taj otrov.

Slična stvar je sa Sanitarom kojeg koristim štedljivo. Imamo bocu po par mjeseci. Kada ulijem par kapi u toplu vodu jedva se natjeram da ne udišem to onako bolesno kao da je najbolji miris na svijetu.

Mnoge žene sigurno padnu pod kušnjom i to što su mirisi kemikalija bolji to ih više kupuju, više koriste.

Da pohvalim nešto - jučer sam uzela pamučnu krpu iz Konzuma za brisanje poda. Divna je.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku

Intenzivni mirisi kemikalija me iritiraju jer su predobri. Imamo tu susjedu kat ispod koja pretjeruje s omekšivačima i kada objesi veš miris nam zapuhne cijelu sobu. To je neodoljiv cvjetni miris, ali svjesna sam da je detergent. Živcira me što sam prisiljena našmrkvati taj otrov.
    omeksivac i detergent nisu ista stvar.
    jasno mi je sto si zeljela reci, ali ovo je nastavak na Peterlin postove, da kemikalije nisu uvijek bezazlene i da ih ljudi cesto mijesaju, bez razmisljanja. evo ti u svom postu kazes da je miris od omeksivaca koji je detergent. oprosti sto ti seciram post, ali nekad mi prsti ne mogu sve preskociti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •