-
Meni se bas zapustilo, kako imam guzvu na poslu od travnja. Odustala sam od savrseno cistog već davno, onako da gledam i smjeskam se kako je lijepo cisto. Al smeta mi svasta vec. Volim kad stignem u cugu puno toga rijesiti, al kad ne ide, onda je moj sistem da kad imam trenutak za ciscenje pogledam na sat koliko imam vremena i onda si dam da po 5 minuta spremam/cistim svaku prostoriju. Obicno krecem od kuhinje. Nema sanse da za 5 min spremim, ali mi se prije dogadjalo da mi kuhinja blista, a da drugo ne stignem. Ovako je ujednacenije prljavo
Nemam naravno minuta za sve prostorije pa krenem od kuhinje, pa na najgore. Za 15 min, tri prostorije, onda se i utrkujem sa satom i jako sam brza. Navijem si pecnicu. Ja se poluzabavljam s tim.
Jucer sam oprala pod i ormaric na balkonu, balkonski prozor i vrata iz kuhinje, prozor u spavacoj i prozor u djecjoj. Pokupila ves iz dnevne. Pospremila cipele koje su nam u vrecicama stajale po podu u predsoblju i pomela predsoblje. Drugo nisam stigla.
Kako sad u zadnje vrijeme nisam nista stizala, onda sam koristila sasave momente za spremanje - dok idem na kratki wc ulaštim drzac wc papira ili nesto sto mi je nadohvat ruke. Ako malog cekam u kupaoni, operem ogledalo za trenutak i s tim papirom prebrisem pod caskom. Naprosto imam malo praznog hoda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma