-
Već smo dva mjeseca u Poliklinici Blaži -zadovoljni smo, napredujemo polagano-ali ipak ide...slovo S smo skoro svladali...ali uz to učimo jo mnogo toga, priloge, prjedloge, pojam broja itd...
Uglavnom nakon kotovo 7mj. -malo manje napokon danas dobijem logopedicu na Goljaku i termin sutra u 8h ujutro (naravno nije ih briga ako radite od 8-16h ni što dijete nemožete nakon 9h dovest u vrtić itd. ili ju dovedite tad ili zaboravi sve)...uglavnom jako neljubazne, nisu se predstavile, da nisam pitala neke stvari ne bi mi rekle ni kod koje logopedice moram doći, niti da mi treba uputnica...no ja sam bila jako ljubazna...nisam se dala isprovocirati bahatošću, i nekulturom bez razloga- i ako moram priznati bila sam jako iznenađena takvim pristupom fakultetskih obrazovanih osoba...no...vidjet ćemo kako će biti sutra i hoće li mome djetetu odgovarati njihov način rada...pripišimo sve to umoru..
imam dva pitanja:
1. Što ako privatna logopedica i ova na Goljaku rade na drugačiji način-može li to "unazaditi dijete u napredku" ili nije bitno?
2.Iskustva s logopedicom Katarinom Šoštarić (ili Špoljarić)...zahvaljujem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma