Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Moze ti bilo tko sloziti troskovnik bez da imas nacrtani plan od strane arhitekta. Ali to ti predlazem za manje zahvate bez nekih velikih izmjena u prostoru. Plus da ti vec imas slozen plan u glavi i na papiru sto zelis.

( mi smo u procesu kupnje kuce za odmor, tako da mozemo patiti skupa.
Kuca ce trebati detaljnu adaptaciju, ali plan je da vecinu radimo sami . Osim jasno velikih radova poput izmjene krovista. Dosadni nam je pa trebamo projekt. )
Tako je, sve boldano potpisujem. Naravno da keramičaru npr. olaksava kad dobije na papiru točno iscrtano kako će posložiti pločice na kojem zidu u kojem WC-u, ali nije nužno.
Ono što je bitno, vi morate točno znati što želite. Nekad se može konzultirat oko nekih stvari i s firmom posebice u pogledu tehnikalija tipa kupovina kade, dimenzije da točno odgovaraju prostoru jer moraju je okolo sazidati da savršeno paše (još ako želiš onaj zidić sa strane da možeš odložit šampone i sl.). Ja ne bih znala to procijenit, niti bi h se usudila bez konzultacija sa stručnjakom.

Meni s ovom firmom nisu nastradali ni živci, a ni vrijeme. Sve je bilo kako smo na početku dogovorili i u zadanom roku, a rokovi su bili relativno kratki.