Prije svea pozdrav svima, dugo me nije bilo, ali nakon tri preseljenja od cega dva u razlicite gradove nisam imala kad da se javim a ni mogucnosti da se javim na forumu i zahvalim svima......
Ovako moj bebac ima 13 mjeseci i 17 dana, on puze od 9 mjeseci tj mogao je i ranije ali ga ja bas i nisam pustala (strah da se ne povrijedi) e sad dolazi ono a sad, on puze i ustaje iz mjesta i naravno pada, tako da ja idem za njim i puzem i drzim ga labavo da ne bi tresnuo o pod, znaci ka ga pustim on puze dugo lijepo se igra onda iuzima dvije tri igracke puze i pada jer se zaboravi onda nastaje muka place i place...... Hodati jos samostalno ne moze, iako se u krevecu ustaje stoji bez pridrzavanja ali ovako ne onmmze,on zeli da hoda i ustaje penjuci se uz moje noge ili uz nesto drugo, onda trazi da ga setam po sobici. Pitanje prvo sta da radim za puzanje jel ok da ga ja drzim ili da ga pustimda sam puze, drugo da li smijem ovo kad on zeli da hoda da ga setam i da li da obujemo cipele za to?
Pedijatar ovdje kaze da ga setam, da nosi cipelice obavezno.
E da jos ne pricapricao je sa 11 mjeseci baba mama tata sad samo govori to to kad nesto hoce i kika za slika ponekad kaze mama i tata i to je sve. Neka dpokazuje na stvari koje zna a nekad jednostavno nece, zna da upali liniju, pali gasi sve po stanu, sijalicu obavezno pokazuje., slike isto, ja mu stalno pricam ali on nista. Molim vas znam da svima izgleda smijesno moje pitanje, ali dobijam mail od bebac. com i ondje pise da bi on sad trebao da prica slozene dvije rijeci, da trci hoda, tako da sam malo zabrinuta....
Voli vas vasa Atena , oprostite na zbrkanom tekstu.....