-
Zadah iz usta
Moja misica cesto ima neugodan zadah iz usta.
A obzirom da ima tek 3,5 godine, ima skroz zdrave zube i nije bolesna, to mi se cini malo cudno...
Ima neko iskustva sa time? Koje pretrage bi trebali obaviti da se ustanovi razlog?
Pitala samo pedijatricu, ali ona u tome nije vidjela nista cudno i rekla je da se to dogada kada kada djete ima neku infekciju. Ali ona je skroz zdrava, brisevi su cisti.
-
Moji imaju loš zadah (unatoč redovitom pranju i zdravim zubekima) kad piju više mlijeka nego obično....
-
Mlijeko i ja bih rekla. Bas je to kod nas jedno vrijeme bio slucaj. Drugo sto mi pada na pamet su zelucane smetnje/bolesti
-
Kod mojih je uzrok bio mandule - sve tri ili samo treća.
-
I meni je palo na pamet mlijeko, ali sta da tu radim?! Moja obozava mlijeko i prvo ujutro kad izbaulja iz kreveta je ; kakakao!
Cula sam i to za mandule, ali pedica kaze da nema potrebe vadit jer uopce nije bolesna.
-
Moj stariji je već godinama na sojinom mlijeku jer kravlje (nefermentirano) ne podnosi. Jogurti ok, ali mlijeko - no way. U obično sojino dodaje kakao, a voli i gotovo sojino s vanilijom i s čokoladom. Za probu ne moraš kupiti litru, kupi 2 dl pa vidi. U dm-u se zna naći pakiranje od tri mala tetrapaka sojinog mlijeka sa slamkom, ima čak i s voćnim okusima. Ima i u Mercatoru i drugim većim trgovinama. U Intersparu imaš i mlijeko od žitarica (zobeno, rižino).
-
I mojem S je bio zadah,a brisevi ok i dr-i kojima sam na to ukazivala svi redom su prelazili preko toga da nije ništa,da to zna nekad tako biti.Zubiči su biserčići osim jedne 4. koja ima malecku plombicu.
No nešto smo radili pretrage iz drugih razloga-(gastro) pa je moguče da je nešto tu bilo poremečeno,a i imao je rotu pa valjda treba neko vrijeme da se to stabilizira. I još nam se desilo nakon bak.u nosu i terapije iste nakon što bi završili, opet je neki zadah bio prisutan,a brisevi ok.
Nakon nekog vremena je zadah prošao
-
moj B. ima loš zadah obično kad krene neka upala pa mu se taj sekret slijeva niz grlo.
obično bude 2/3 dana loš zadah, pa krene temp i to na kraju najčešće završi upalom uha.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma