Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: bljucka smeđe

Datum pristupanja
    May 2005

Početno bljucka smeđe

nisam uspjela naći ovakav topic, ali ukoliko je negdje već otvoren uputite me na njega i ovaj zaključajte...

dakle, jutros dignem Roka iz kreveta i na bijeloj majičici sobje strane ramena vidim tragove od bljuckanja. to samo po sebi ne bi bilo ništa čudno da te flekice nisu smećkaste boje :shock: ! pregledala sam si bradavice i koliko vidim nekih vanjskih oštećenja nema... inače mi ne djeluje ni bolesno ni kao da ga nešto muči. je li moguće da imam neko krvarenje unutar dojke, koje se ne vidi izvana ili da Roka hitno vodim doktoru?

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Da li mu možda daješ čaja ...može biti od toga

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

isključivo dojim - ni čaj ni voda...

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da mu nije pukla usnica? mojima se zna desiti zimi...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

koliko uspijevam zaviriti u usta - sve cijelo...

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

A stvarno neznam šta bi moglo biti Luka je jedino bljuckao smeđđe kad bi povukao krv iz bradavice...pričekajmo da se savjetnice jave ...a i pođi do pedijatra ako to opet primjetiš

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

miha,

je l' se bljuckanje smirilo? i što veli doktor?

nadam se da je Rok dobro

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

sva sreća nije se ponovilo pa se sve nadam da je možda ipak koja žilica u dojci pukla (ako je takvo što uopće moguće).
    al, eto! toliko o savjetnicama kad ih trebaš - da sam nabacila kakvu kritiku javile bi se brzinom munje...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sigurno ti je gricnuo ciku. Tako je i meni bilo i nisam uopće skužila sve sam pregledala na cici i na kraju skužim malu flekicu od krvi na grudnjaku.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    al, eto! toliko o savjetnicama kad ih trebaš - da sam nabacila kakvu kritiku javile bi se brzinom munje...
    miha, ne mislim nikoga braniti, ali i one su samo mame i ne vise na internetu 24/7. I stvarno se trude, pa je ovo malo uvredljivo. sorry.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

miha,

drago mi je da ste dobro, ljubi Roka

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj miha prvotno napisa
    Evo upravo si nabacila kritiku a svejedno ti se nitko nije javio brzinom munje

Zao mi je sto nisi dobila odgovor na forumu, no kao sto si i sama primjetila znatno je manje korisnika na forumu ovih (praznicnih) dana pa tako i savjetnica.

Molim sve korisnike da ne ocekuju da ce dobiti odgovor na forumu iste "sekunde", jer mozda nece - mozda nema savjetnica online (ipak smo mi sve mame, volontiramo u slobodno vrijeme, pa se javljamo na net kad stignemo). Ukoliko je situacija hitna, savjetujem da nazovete SOS telefon. Tamo cete zasigurno naci nekoga od 15-21h, i vikendom od 09-21 h.

Miha drago mi je da se problem nije ponovio. Ukoliko opet dodje do problema, slobodno nazovi SOS i tamo ce ti netko pomoci.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

svaka čast i najiskrenija isprika svim rodama . ponio me trenutak i nisam razmišljala - svaka vam čast na svemu što radite, a ne morate...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •