Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: hranite li ih?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Moja je mesecipo starija od tvog.
    I hranim je. Po potrebi naravno. Kad uzme sama dobro, kad ne uzme, ja je lepo nahranim i nemam grižu savesti.

U vrtiću jede sama, pomalo im pomažu.

Sve dođe na svoje. Prevelilko je očekivanje od deteta od 3 godine da zasedne za sto kad je ručak-večera, da zna da treba sad da jede, iako mu se to baš i ne sviđa.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Hajdi prvotno napisa Vidi poruku
    Prevelilko je očekivanje od deteta od 3 godine da zasedne za sto kad je ručak-večera, da zna da treba sad da jede, iako mu se to baš i ne sviđa.
    S ovime se nikako ne bih složila. Mara je s godinu i pol samostalno jela cijeli ručak, dakle npr. juha i glavno jelo, ili varivo. Ako što nije htjela jesti, ne bih ju forsala, hranila ili slično nego Nećeš? Ne moraš! Ogladnit ćeš pa ćeš jesti. Bilo je naravno iznimaka, tu i tamo, ali rijetko.

Tak da mi je pojam hranjenja 3-godišnjaka onak malo , sori Angelina na iskrenom odgovoru.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    S ovime se nikako ne bih složila. Mara je s godinu i pol samostalno jela cijeli ručak, dakle npr. juha i glavno jelo, ili varivo. Ako što nije htjela jesti, ne bih ju forsala, hranila ili slično nego Nećeš? Ne moraš! Ogladnit ćeš pa ćeš jesti. Bilo je naravno iznimaka, tu i tamo, ali rijetko.

Tak da mi je pojam hranjenja 3-godišnjaka onak malo , sori Angelina na iskrenom odgovoru.

Slažem se sa svime napisanim....
    Moji su stari 4,5g i 3g, jedu sami od neke godine i pol...
    Bilo je svega, nereda samo takvog, kao i nejedenja...
    Al brzo skuže da će biti gladni ako sami nebudu jeli....

Jedino im narežem u tanjur ako je potrebno rezati jer nožem ne barataju, još...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •