Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: hranite li ih?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Angelina to moras s bakom rijesiti, kad moj krene dolje ja samo odozgo viknem da nije jeo i da mu ne smiju davati nista slatko. Da vidis kako trci gore kad ogladni

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Angelina to moras s bakom rijesiti, kad moj krene dolje ja samo odozgo viknem da nije jeo i da mu ne smiju davati nista slatko. Da vidis kako trci gore kad ogladni
    je..ne ide mi...iz dana u dan al govorim u prazno...svekar ne moze shvatiti da je puding od ljesnjaka slatko...ma to je fino i puno vitamina i bolje da pojede i to nego da bude gladan...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Angelina_2 prvotno napisa Vidi poruku
    je..ne ide mi...iz dana u dan al govorim u prazno...svekar ne moze shvatiti da je puding od ljesnjaka slatko...ma to je fino i puno vitamina i bolje da pojede i to nego da bude gladan...
    Al malac ti zato i ne jede jer zna sto ga ceka dole. Tako je i moj dugo dolje zvakao piskote a doma "gladovao" dok nisam skuzila kako se on dolje hrani. To me dovelo do toga da sam zaprijetila sa nepustanjem malca dolje ako mu misle davati slatko. Sad i ako mu daju mikic ili bombon on to prvo donese gore, pojede ono sto sam ja pripremila i onda moze dobiti slatkis. Trebalo je dosta truda da odgojim i ovog malog i ove stare ali on je moje dijete i oni ce postivat moja pravila. I tocka!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •