Citiraj Pettite prvotno napisa Vidi poruku
Lijepi pozdrav svima!

Prije nekih desetak dana sam rodila svog prvog sinčeka...Dojim ga - isključivo - na zahtjev ( situacija je takva da mlijeka imam na izvoz, on obožava sisati, lijepo napreduje ), i sve bi bilo super da nije tog novootkrivenog "problema" sa buđenjem...
Naime, iako ga dojim na njegov zahtjev ( tj. u razmacima od otprilike 2.5 - 3 sata) do sad sam ga pokušala dva puta probuditi sama (nevažno iz kojih razloga), i što se dogodilo...? Na jače je podražaje (štipkanje, gurkanje i dodirivanje uški i nosića) samo pravio grimase...te se neznatno micao (meškoljio)...Drugim riječima, otkrila sam da mi ga je jako teško razbuditi

E sad, nemam pojma koliko je to uobičajeno i koliko je normalno da se takvo nešto dešava, pa sam poželjela čuti koji od vaših savjeta...sugestija ili eventualno iskustava koja bi mi potvrdila da se ne radi o nečem abnormalnom...Već mi se svašta mota po glavi...

Unaprijed vam hvala!
jel to po noći ili po danu ga budiš? ali ako ti dobro napreduje nemaš se razloga brinit. zamoli patronažnu da ti donese vagu pa ćeš vidit koliko ti je napredova. moja curka je isto tako, i dobro napreduje.