Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Problem oko buđenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Pettite prvotno napisa Vidi poruku
    Lijepi pozdrav svima!

Prije nekih desetak dana sam rodila svog prvog sinčeka...Dojim ga - isključivo - na zahtjev ( situacija je takva da mlijeka imam na izvoz, on obožava sisati, lijepo napreduje ), i sve bi bilo super da nije tog novootkrivenog "problema" sa buđenjem...
    Naime, iako ga dojim na njegov zahtjev ( tj. u razmacima od otprilike 2.5 - 3 sata) do sad sam ga pokušala dva puta probuditi sama (nevažno iz kojih razloga), i što se dogodilo...? Na jače je podražaje (štipkanje, gurkanje i dodirivanje uški i nosića) samo pravio grimase...te se neznatno micao (meškoljio)...Drugim riječima, otkrila sam da mi ga je jako teško razbuditi

E sad, nemam pojma koliko je to uobičajeno i koliko je normalno da se takvo nešto dešava, pa sam poželjela čuti koji od vaših savjeta...sugestija ili eventualno iskustava koja bi mi potvrdila da se ne radi o nečem abnormalnom...Već mi se svašta mota po glavi...

Unaprijed vam hvala!
    jel to po noći ili po danu ga budiš? ali ako ti dobro napreduje nemaš se razloga brinit. zamoli patronažnu da ti donese vagu pa ćeš vidit koliko ti je napredova. moja curka je isto tako, i dobro napreduje.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    jel to po noći ili po danu ga budiš? ali ako ti dobro napreduje nemaš se razloga brinit. zamoli patronažnu da ti donese vagu pa ćeš vidit koliko ti je napredova. moja curka je isto tako, i dobro napreduje.
    Ma u biti tu sam se večer morala otuširati i zbrinuti epi jer me počelo štipati...kako sam procijenila da je "njegova" ura, i da će vjerovatno tek što stanem pod tuš zaplakati, odlučila sam ga razbuditi i podojiti prije...Što se kilaže tiče s 8 je već dana dostigao porodnu težinu (iako je sitnija bebica, rođen s 3110gr ) , i od tad samo dobija (polako, ali dobija) Sad je negdje na 3250.

Puno vam hvala na ovim riječima...Toliko mi je sada lakše!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •