Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: Kad pukne dugogodišnje prijateljstvo.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja bum se potpisala pod tvog muža - pusti te kokošarske gluposti. mislim, kaj ti znači u životu osoba koja nema ni tri čiste da ti kaže u facu što si navodno skrivila nego te blati iza leđa? neš ti prijateljice.
    ako te baš zanima, napravi ovo što je eris napisala - uhvati ju negdje gdje ti ne može pobjeći i pitaj. ako i tad izbjegne odgovor... i ta je šutnja odgovor sam po sebi, na neki način.

ljudi stvarno znaju biti gnojiva, ali je sreća u tome što ih ima nekoliko milijardi pa...

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj plashljivo_pile prvotno napisa Vidi poruku
    ljudi stvarno znaju biti gnojiva, ali je sreća u tome što ih ima nekoliko milijardi pa...
    Joj, ovo je dobro.
    Plashljivo_pile, ovo me nasmijalo.
    Istina je istina.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da i ja kažem nešto o samoj temi
    nenaa ja mislim da to nikad nije ni bilo neko pravo i postojano prijateljstvo, više kao da su vas slične okolnosti zbližile, trudnoća
    djeca, bla, bla..
    meni bi bilo apsolutno neprihvatljivo iz ove perspektive
    da moja prijateljica igdje išta o meni prokomentira
    a da to nije najprije sa mnom prokomentirala

ljudi dolaze a i odlaze iz našeg života, niko nema
    garanciju na ništa
    ja to ne vidim kao tragediju i kraj, više kao neku važnu
    stvar iz koje mogu nešto naučiti
    možda je moje vatreno krštenje s prijateljicom prije
    puno godina doprinjelo ovakvom stavu
    i hvala joj na tome...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

jedna slična situacija mi se dogodila nedavno, pa sam danas googlala da vidim ima li nešto na netu o tome i naišla na ovaj forum.....Naime ja sam prije godinu dana krenula na faks i kako to biva odmah se skompala sa dvije kolegice, postale smo super i tako to....sve do prije par tjedana kad su obje prestale razgovarat samnom iz nepoznatog razloga......Ja pitala jednu od njih u čemu je problem, a ona mi je navela razlog da sam ja rekla nešo protiv njih što nije uopće istina, čak sam joj i objasnila da to nije istina....al one se nastavile tako ponašat.....Kasnije sam doznala da im je tu laž rekla cura koja me zamijenila, odnosno s kojom su se počele intezivno družit, ali iz svog ponosa nisam im htjela opet prilazit i objašnjavat sve.....Kontam u sebi, kad su povjerovale u takvu laž, nije nam ni neko prijateljstvo.....al nekako me i dalje sve muči i tužna sam, jer se one sad druže s tom kozom koja nam je uništila prijateljstvo....Bili im trebala prić i objasnit im da se druže s lažljivicom ili da pustim da same shvate? haha

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •