Pokazuje rezultate 1 do 50 od 160

Tema: Kad pukne dugogodišnje prijateljstvo.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

eh, kod nas postoji jedna poslovica - "pomozi sirotu na svoju sramotu"
    i mnogo puta mi se pokazala itekako tačna
    budeš tu, slušaš, dodaješ maramice, tješiš, oraspoložuješ, ulijećeš i pomažeš i na neke konkretnije načine i kad sve prođe, oluja se stiša, i dotična osoba ispliva iz g*vana, više nisi poželjan, jer - znaš previše
    i onda ostaneš onako, na sred puta, češkaš se po glavi i ne kužiš ništa...
    osim da si potrošila gomilu živaca za budalu

uz sve to, svijet je prepun ljubomornih ljudi, a veliku večćinu njih čine - žene
    koliko god sam oguglala na to, svaki put me iznenadi na šta su ljudi ljubomorni i šta su sve u stanju uraditi da ti zbog te ljubomore napakoste
    srećom, sve manje se dovodim u takve situacije

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma da, valjda je svatko (?) u životu iskusio ovo barem jednom, a ja i više nego jednom.

Naprimjer, jedna prijateljica na faksu, dobre smo si bile, odjednom se okrenula od mene, ničim izazvana, odjednom se distancirala od mene bez riječi: baš sam se osjećala posr*no. Ono - kaj sa mnom ne štima? Mislim danas smo si opet dobre, tj. povremeno se čujemo, ali sam odonda puuuuno opreznija.

Pa onda druga s kojom sam mislila da sam jaaako dobra, isto prijateljica iz djetinjstva, znamo se oduvijek, mame su nam se družile, non-stop visile doma jedna kod druge, kad ta ista se preko noći 'okrenula' od mene, našla drugu, bolju prijateljicu, a ja ostala na cjedilu: to je moje najveće razočaranje u životu što se tiče prijatela.

Tada sam užasno bila razočarana, a sad sam prihvatila da je to (valjda) tako moralo biti.

To je baš odrastanje iliti sazrijevanje: i sad mi je lakše kad znam da svašta od ljudi (čitaj: žena) mogu očekivati. Mislim tužno, ali istinito, bar u mom slučaju.

Voljela bih kad bih i dječicu na neki način pripremila na to, da nisu svi ljudi u životu bajni, da im uštedim malo muke u životu.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa Vidi poruku
    eh, kod nas postoji jedna poslovica - "pomozi sirotu na svoju sramotu"
    i mnogo puta mi se pokazala itekako tačna
    budeš tu, slušaš, dodaješ maramice, tješiš, oraspoložuješ, ulijećeš i pomažeš i na neke konkretnije načine i kad sve prođe, oluja se stiša, i dotična osoba ispliva iz g*vana, više nisi poželjan, jer - znaš previše
    i onda ostaneš onako, na sred puta, češkaš se po glavi i ne kužiš ništa...
    osim da si potrošila gomilu živaca za budalu

uz sve to, svijet je prepun ljubomornih ljudi, a veliku večćinu njih čine - žene
    koliko god sam oguglala na to, svaki put me iznenadi na šta su ljudi ljubomorni i šta su sve u stanju uraditi da ti zbog te ljubomore napakoste
    srećom, sve manje se dovodim u takve situacije

X

I onda ste se čudile kad smo na temi o frendovima govorile da su nam muškarci bolji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •