-
Evo me...
Evo me, sada sam stigla... 
Zapravo, stigla sam doma prije dva tjedna noseći u rukama mali, preslatki, mirisni smotuljak koji je MMu i meni okrenuo život naglavačke i učinio nas najsretnijim bićima na svijetu! Dana 06.02. rodila sam malenog Luku s navršenih 32 tjedna trudnoće i on je zbog male porođajne težine (850 g) boravio u jedinici intenzivne skrbi puna dva mjeseca. Odmah nakon poroda (hitni carski rez, visoki tlak, manjak plodne vode) su me pripremili da nas čeka dug put s možebitnim i očekivanim komplikacijama u disanju, radu srca, infekti, virusi, itd..., ali je moj mali sitni miš čvrsto odlučio živjeti, disati samostalno od prvog trenutka, svakodnevno dobivati na težini i svakim danom uveseljavati svoje roditelje svojim napretkom i postojanjem. Od mogućih komplikacija ...ništa. Sada teži 2700 g, redovito idemo na kontrole, papamo (jako se uzruja kada je gladan), mazimo se, zijevamo, ...
Malo sam umorna, ali presretna! Gledajući to milo, uspavano lišce, pitam se :sanjam li ja sve ovo?, a onda u sljedećem trenutku imam osjećaj kao da je sve to oduvijek tako bilo.
A što se tiče svih odlazaka na postupke, nadanja, čekanja, suza, boli, živaca, novaca... i te kako je vrijedilo!!! Neopisiv i nezamjenjiv je ovaj osjećaj ljubavi koju osjećam i živim i koju do sada nisam iskusila.
Želim svakoj od vas da to uskoro i što prije osjetite i veliko hvala svima koji su me bodrili i hrabrili, pitali za mene i iskreno mi željeli ovu sreću koju sada osjećam!!!
Eto, ukratko sam opisala svoju najveću životnu avanturu, jer žurim, pošto je netko, kao što rekoh, nervozan ako je gladan
-
-
-
Čestitke tebi i TM!
Uživajte u svojoj sreći a Luki dobrodošlica
-
Čestititam ponosnim roditeljima, i pusa hrabrom dječaku
-
Osoblje foruma
-
-
-
Gričanka čestitam tebi i tm-u ... uživajte u svojoj sreći, zaslužili ste!!!
-
Gričanka, dirljiva priča. Veslim se što vam tako lijepo ide
Uživajte!
-
Draga Gričanka, da li sam tvoju priču pratila u novinama?
Prekrasno je čuti da je sve u redu, i ja sam se rascmoljila... čestitam ti od
na Luki, tvom dragulju... uživaj u njemu... čestitke i TMu...
Tvoja štruca je sa tobom u toplini doma, kako je to predivno... volite se, mazite se i ljubite se..papajte i rastite.... Luka je već sada borac i pravi frajer, što će tek biti kada naraste!!
p.s. Svaku priču koju čitam sa vašeg pdf-a pratim sa strepnjom i svima držim palčeve i ~~~~~~~~~~~ za sve vas drage moje...
-
-
-
-
Gričanka i TM čestitam na dolasku malog hrabrice i žilavca Luke! divna i nadahnjujuća priča, sva sam se naježila....
-
Gričanka cestitam cijeloj family
-
Cestitam i uzivajte u najvecoj sreci
-
-
-
jučer sam se pitala gdje si i je li bebač stigao...sada znam i čestitam od srca na malenom dječaku!
-
Prekrasna priča
Čestitke mami, tati i hrabrom Luki!
-
Čestitke na hrabrom dečkiću!
-
predivna priča, čestitke mami i tati a malom Luki veliki zagrljaj kako dolikuje pravom junaku
-
Gričanka, predivno
-
-
-
Svaka čast malom borcu i roditeljima koji su izdržali dane neizvjesnosti i straha. Iskrene čestitke.
-
gricanka cestitam
-
Gričanka čestitke od srca na junačini!
-
znala sam unaprijed da ću se rasplakati iako znam da je presretan završetak i želim da vam cijeli život bude takav uz malog borca
-
-
-
Draga Gricanka, o srca ti cestitam na malom djecacicu a Luki dug i sretan zivot. Uzivajte svi skupa...
-
-
Čestitam! Sretno hrabrom dječačiću i njegovim roditeljima!
-
-
Luka, ma vidi se tko je borac od pocetka~~~~~~~~~~~~~~~~budi cijeli zivot takav, mami i tati cestitke od srca
-
-
-
uh kako vrijeme leti...već nam stigao Luka...čestitke od srca!
-
Čestitke od
!
-
Čestitke mami i tati na hrabrom malom borcu!
-
Čestitam
-
Čestitam~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Čestitke od srca!!! Uživajte u zasluženoj sreći
-
Čestitam i želim dobrodošlicu malom borcu Luki
-
-
-
Hvala ti za prelijepu priču