Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: trosjed koji je dobar i za spavanje

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno trosjed koji je dobar i za spavanje

Imate li iskustva sa kaučima, trosjedima i sl. (ne kutnim) koji su dobri i za svakodnevno spavanje kad se rastegnu?
    Koje preporučate, gdje pogledati i cca cijene istih?

Kako smo klincima prepustili našu sobu, mm i ja ćemo neko vrijeme, dok se ne preselimo (a može to potrajati i do godinu dana) spavati u dnevnoj sobi. Sada imamo kutni kauč i koma je za spavanje, a ionako je dotrajao, pa bi kupili nešto udobnije. Savjete molim!

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo godinama spavali u dnevnom, kauc smo kupili u Solidumu, u nekom od ducana u prizemlju, kostao je nekih 3500 kn. Biz je da se ne razvlaci nego se prva strana povuce a onda se druga samo spusti (ako kuzis o cemu govorim) - tako konstruirani kauci, sa dovoljno debelom podlogom mi se cine najbolji za spavanje.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

moram ovo napisati, iako si spomenula da ne tražiš kutnu, ali oprez i s kupovinom kauča
    mi imamo kutnu iz Kike, spavali smo na njoj možda mjesec dana (dok nismo kupili krevet) i sad je razvučena preko dana jer mi je tako lakše igrati se s kćeri i pukla je što me baš ljuti
    uopće nije bila jeftina i baš sam razočarana
    inače imamo i vrlo nekvalietni set za dnevni boravak (regal) koji isto nije bio jeftin
    ja u kiki više ni vrečicu ne kupujem

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Moji imaju u jednoj sobi bas ovakav kao sto je bubica opisala, tamo inace ja i mala spavamo kada idemo kod njih, i odlican mi je! A nije bio ni skup, mislim da je bio oko 1500 kn, mozda niti toliko. Bitno je samo da je ravan, da nema nekakvih savova i grba, a i meni pase da je malo tvrdji lezaj tako da mi je ovaj savrsen!
    Bas nedavno smo si i mi kupili kutnu garnituru koja ima lezaj na isti prinicip razvlacenja, nismo jos pokusali spavati na njoj, ali mislim da je prilicno udobna.

kajsa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi smo kupili u Solidumu od hrvatske firme Minago. Oni imaju liniju trosjeda i kutnih namjenjenih za svakodnevno razvalčenje i spavanje. Boje tapicirunga se mogu birati po želji. Pogledaj npr. ROMA http://www.minago.hr/proizvodi.php?p...rani_namjestaj

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja imam jako loše iskustvo s Minagom, mi smo tamo kupili Leonardu, trosjed koji JE K.O.M.A, letvice na podnici su popucale jako brzo (nismo divljali na njemu )), navlake sa jastuka se skidaju ali kad pogledaš kako su šivane, užas, konci vire na sve strane... udubila se na mjestimično, i totalno je neupotrebljiva. Imamo ju cca tri godine, nakon godinu dana je već bila užasna (razvlačili smo ju povremeno, možda jednom u tri-četiri tjedna).

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo u dnevnoj sobi najobicniji klik-klak s madracem koji nije od spuzve nego je punjen nekakvih komadicima tkanine i uglavnom svi koji su spavali na njemu su bili iznenadjeni kako je ugodan.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo mi neki dan bas dobili svoj trosjed koji nam je trebao iz istog razloga kao i tebi.Jedva pronasli ono sto smo htjeli a nasli smo ga u Solin gradji ,za koje nisam ni znala da imaju namjestaj kostao je oko 2500 kn.jedino sto su nam rekli da ce doci za mjesec dana pa smo morali cekati ali nisu puno zakasnili preko tog termina

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Bubica prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo godinama spavali u dnevnom, kauc smo kupili u Solidumu, u nekom od ducana u prizemlju, kostao je nekih 3500 kn. Biz je da se ne razvlaci nego se prva strana povuce a onda se druga samo spusti (ako kuzis o cemu govorim) - tako konstruirani kauci, sa dovoljno debelom podlogom mi se cine najbolji za spavanje.
    i mi imamo takav iz emmezette isto je ok, ne znam baš za svakodnevno al mi zakunjamo skoro svako popodne haha http://www.emmezeta.hr/repository/im...gory_large.jpg
    evo i slikica
    Posljednje uređivanje od nahla : 01.04.2011. at 22:37

nahla avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

e da i ispod ima spremište za stvari

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj nahla prvotno napisa Vidi poruku
    i mi imamo takav iz emmezette isto je ok, ne znam baš za svakodnevno al mi zakunjamo skoro svako popodne haha http://www.emmezeta.hr/repository/im...gory_large.jpg
    evo i slikica

wow..ovaj je predivan....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala na prijedlozima, slijedi nam šetnja po dućanima .-)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi imamo isti problem, stari klik-klak kaučevi su se doderali (dnevna soba je noću i naša spavaća) pa sam sad u potrazi za nečim novim. Ne bih ponovno klik klak jer nam je uzak. Nije neudoban za spavanje, to nije problem, ali smo oderali utore po parketu izvlačeći ga svake večeri, pa razmišljam o drugim sistemima. Uvjet je i da se preko dana na tome može udobno sjediti, a ograničeni smo i s prostorom. Možda uzmem trosjed na razvlačenje+dvosjed+fotelju (koja bi mi dobro došla na izvlačenje, da imamo rezervni ležaj).

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

danas sam vidjela ovu informaciju za popust u meblu na klik klak kauč-ležaj
    http://www.meblo.hr/facebook

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Taj je dobar za spavanje, ali ne baš idealan za sjedenje preko dana. Već sam ja njega nanjušila na Velesajmu (salonu namještaja) i nije loš, ali dva mi ne stanu, a jedan nije dovoljan.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj nije takav. Nego:http://www.emmezeta.hr/namjestaj/dne...lineo-trosjed/
    S tim da moj ima drugaciju metalnu konstrukciju i vecu povrsinu.

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Imate li iskustva sa kaučima, trosjedima i sl. (ne kutnim) koji su dobri i za svakodnevno spavanje kad se rastegnu?
    Koje preporučate, gdje pogledati i cca cijene istih?

Kako smo klincima prepustili našu sobu, mm i ja ćemo neko vrijeme, dok se ne preselimo (a može to potrajati i do godinu dana) spavati u dnevnoj sobi. Sada imamo kutni kauč i koma je za spavanje, a ionako je dotrajao, pa bi kupili nešto udobnije. Savjete molim!
    I ja sam u istoj situaciji... MM i ja smo gledali u Solidumu, svidio nam se jedan u Minagu, ali vidim da neki nemaju dobra iskustva s njima pa se malo dvoumim

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I mi se pridružujemo ekipi u dnevnom boravku. :/

Još nismo krenuli obilaziti jer nam se nežuri, za sada samo snimamo. Pa sam ugledala ovaj - http://www.oriolik.hr/index.php?cid=...catalog&sid=11

Taj princip smo imali prije, samo nije imao ove bočne rukohvate nego jastuke, isto na leđima. Za sjedenje je bio koma, ti jastuci su se deformirali, ali za spavanje vrlo, vrlo dobar.

Kad krenemo u cijelu priču, vidjet ću gdje se može isprobati taj Oriolikov, jedino se nadam da imaju veliki izbor boja jer s nečime se mora nadoknaditi relativno ružan izgled.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja bi kupila sebi tj. vjerojatno jednom hoću ako ne iskemijamo drugačije-onaj ikea krevet na kat ko što ima tatek-mislim.
    http://www.blogorati.net/ikea-high-sleeper-bed-frame/
    http://roomtogrow.co.uk/images/large...doubleloft.jpg

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

za one koji su u ZGB mozda da odete do margalica , super su, pa se s njima probate dogovoriti sta da vam naprave. cijene onog sto sam ja gledala bile su OK.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

krumpi, meni to sve nekak izgleda stršeće, ne znam.

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    za one koji su u ZGB mozda da odete do margalica , super su, pa se s njima probate dogovoriti sta da vam naprave. cijene onog sto sam ja gledala bile su OK.
    E sad, kolika je okvirna cijena za trosjed na razvlačenje? Da znam da je i meni to OK

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja nisam gledala te na razvlacenje, ja sam isla vidjeti da li cu kod njih raditi kutnu. cijene su bile za mene OK, a sad ti nazovi pa pitaj da li su i za tebe

priscila avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

buba klara, jeste našli kakav dobar trosjed?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ne još

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mi imamo ovakav iz Ikee, samo svijetlozelen ...
    http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S99874291
    Klik-klak princip, ima ispod puno mjesta za spremanje stvari (kutija se kupuje zasebno)
    Jako nam je drag.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

podižem malo
    i dalje tražimo...
    nego, htjela sam pitati ako je netko vidio tu reklamu: radi se o trosjedu koji kad se rastvori bude krevet sa pravim jogijem i ima kutiju za posteljinu (reklamirali su ga baš za one koji su prinuđeni spavati stalno u dnevnoj sobi), samo se ne mogu sjetiti o kojem se dućanu radilo
    jel netko to vidio?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja sam vidjela, valjda je to - TO

dakle: u Solidumu, dućan ALTO TRADE -garnitura millenium
    nadam se da sam pomogla

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A jel možda znate cijenu tomu Millenium? I ne izgledaju mi baš pouzdano te nožice kad se rasklopi.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ne, na žalost
    Trebalo bi vidjeti u živo.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

11.000 kn
    mi nećemo na njemu spavati

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi imamo trosjed koji ide u L od eko koze. Kad se razvuce ima svoj madrac i bude sirok skoro kao bracni krevet a ima i veliku kutiju za posteljinu. Uz to se taj dio gdje je kutija moze potpuno odvojit od ostatka trosjeda pa bude kao otoman. Vrlo prakticno. Kod nas na njemu spavaju gosti i niko se nije zalio. Kostao nas je 4500 kn u Lesnini prije 5 godina.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Da malo podignem temu...

Sta ste kupili u medjuvremenu i jeste li zadovoljni?

Mm i ja vec 5 god spavamo na kutnoj u db.
    Postala nam je poprilicno neudobna (meni na strani na kojoj spavam-sjedaci dio, mmova strana je ok,pojacana iveralom-dio koji se od ispod izvlaci) a jesam objasnila...

Kako stvari stoje, tako ce bit do daljnjega pa bi nam trebalo neko zdravije rjesenje.
    Kutna treba biti velikih dinenzija (ova je 245x335)

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

spletom sretnih okolnosti, brzo smo se preselili (tj. našli stan sa sobom više) tako da na kraju nismo ni kupovali novi kauč za stari dnevni boravak , već (konačno!) novi bračni krevet sa udobnim madracem
    al da, sad razmišljamo o kupnji novog trosjeda i za novi boravak, i htjela bi da se na njemu može prespavati jer povremeno imamo goste...
    svidja mi se jako ikein ektorp http://www.ikea.com/at/de/catalog/pr...56/#/S79849556 al ne znam koliko je udoban za spavanje (doduše, nama u ovom slučaju treba za povremeno spavanje, ne na dnevno bazi)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •